Fout in je appje? Met deze nieuwe functie in WhatsApp is dat zo opgelost.

 

vrouw mobieltje

 

 

Zo krijg je een tweede kans voor je eerste berichtje.

 

 

Ken je dat: je bent aan het appen en opeens zie je een joekel van een taalfout staan. Of je bent misschien net een tikkie te bijdehand geweest en wil dat graag corrigeren. (Dat gebeurt mij weleens als ik met m’n kinderen zit te appen.) Of je stuurt een tekstje waar je achteraf wat meer uitleg bij had willen geven.

 

 

Meestal haal je in WhatsApp zo’n bericht dan weg en vervolgens ziet de ontvanger dat jij een bericht verwijderd hebt. Ha, dat brengt vaak nog veel meer vragen met zich mee. Want wat had je dan willen laten weten?

 

 

Daarom is het heel fijn dat Meta, het moederbedrijf van WhatsApp, binnenkort met een wereldwijde update komt waarin een nieuwe functie zit waarmee jij als gebruiker van de berichtendienst een appje aan kunt passen, super simpel.

 

 

Je hoeft het verzonden berichtje alleen maar een paar seconden met je vinger ingedrukt te houden en dan wordt er een menu zichtbaar waar je deze nieuwe optie ‘bewerken’ kunt kiezen.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door WhatsApp (@whatsapp)


 

 

Zo krijg je een tweede kans voor je eerste berichtje. Je moet een niet te lang wachten want je kunt je berichtje alleen binnen 15 minuten aanpassen. Naast het bericht staat dan dat het bewerkt is en de ontvanger kan ook zien dat jij het hebt aangepast.

 

 

Overigens, sinds kort heb ik WhatsApp eindelijk ook op m’n iPad staan. Reuze handig vind ik dat. Eerder was die functie alleen beschikbaar op m’n telefoon en laptop, maar het bleek echt easypeasy om WhatsApp ook op de tablet te zetten. Hoe je dat doet lees je hier.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit