Maak kennis met floral designer Kiana van Tulipina

Mooie boeketten, daar wordt Willemijn gelukkig van. Helemaal als de boeketten samengesteld worden door Kiana Underwood!

 

 

 

Kiana Underwood uit San Francisco, de vrouw achter bloemdesignstudio Tulipina, is een floral designer naar mijn hart. De manier hoe zij haar boeketten en vazen samenstelt, is echt een voorbeeld voor mij. Vooral de nonchalante vorm waarin ze schikt is een feest om naar te kijken. De mooiste takken en vruchten steken met alle liefde hun steel in een bloemarrangement van deze creatieve vrouw. Zelf groeit ze in haar tuin ook een aantal bijzondere soorten en kleuren, rozen bijvoorbeeld, die ze toepast in haar arrangementen. Zelf vind ik het altijd een hele zoektocht om mooie weelderige tuinrozen te vinden als snijbloem op de veiling. Door ze zelf te groeien, omzeil je dit probleem.

Op Kiana’s website en Instagram-account laat ze veel van haar werk zien en geeft ze tips & tricks van hoog niveau. Via haar Vimeo-kanaal Tulipina abonneer je je voor 45 euro per maand op haar leerzame bloemstylingvideo’s. Wil je haar echt aan het werk zien en direct leren uit eerste hand? Probeer dan een plek te bemachtigen (eerst sparen!) voor een van haar workshops die ze geeft over de hele wereld.

 

 

Willemijn ter Hart-Koopal @ Flowerstories droomt van een ecologische boerderij op het platteland met een grote moes- en bloementuin. Ze blogt, is bloemenstylist en werkt voor verschillende tijdschriften, websites en evenementen.

 Foto’s: Corbin Gurkin en Sandra Fazzino via Tulipina, www.tulipina.com