Fans vinden dat Meghan te goedkope kleding draagt

 

Meghan doet zóveel goeds voor de wereld, maar kan het maar niet goed doen, lijkt wel. Ze krijgt nu commentaar over zich heen omdat ze een eerlijke foto deelt op Instagram.

 

De hertogin van Sussex laat namelijk haar lichaam na de zwangerschap zien. Dat is misschien niet zo strak als dat het ooit was, maar come on, ze heeft een paar maanden geleden een zoon op de wereld gezet. Mag ze even?

 

En dan haar kledinglijn. Ze heeft kleding ontworpen voor de solliciterende vrouw, om hen wat meer zelfvertrouwen te geven. Een pantalon, een witte blouse: simpel en toch altijd goed, dat idee. Maar ook daar komt commentaar op. Het zou namelijk ‘te goedkoop ogen’.

 

Nou, laat je niet gek maken, Meg. Je bent een van ’s werelds knapste vrouwen en je zet je in voor alles waar jij in gelooft. Je kunt uiteindelijk ook gewoon op de bank blijven hangen als kersverse moeder, maar dat doe je niet. Dus laat iedereen maar kletsen. Je werkt hard voor succes en dat succes heb je. Meer dan iedereen die commentaar levert bij elkaar.

 

Door: Redactie Amayzine.com