FRANSKA X AUPING

Eureka: dit bed gaat je relatie redden

 

Je kan nog zo veel van iemand houden, als je partner snurkt zou je hem of haar het liefst stiekem uit bed duwen. Het is dat de afloop wat onzacht kan uitpakken, anders had ik het heus een keer gedaan. Maar verhip jongens, meisjes, er schijnt een oplossing te zijn: een bed met anti-snurkfunctie. 

 

Ik zette het even op een gniffelen bij het idee, maar ineens zag ik al die uitgeslapen koppies naar elkaar glimlachen boven de koffie en de gebakken eitjes en vond ik het een geniaal plan. Een anti-snurkbed, ik durf er een wedje op te leggen dat dit huwelijken gaat redden. Want geen snurkers is niet gescheiden slapen, en niet gescheiden slapen is niet scheiden. Toch? Ik leg je even uit welke helden de eer horen te krijgen.

 

Huize Auping, je kent ze wel. Misschien slaap je al op een bed van de makers, dan ben je vast bekend met het Smart Base-principe. Vrij vertaald is dat een bedbodem die allerhande snufjes heeft om je in comfortabele slaap-lees-ontbijt-opstaan-stand te krijgen. Maar nu hebben de techneuten van de Auping Smart Base de bedbodem gekoppeld aan Auping Connect, een app waar je de hele trukendoos aan functies van het bed aan kunt koppelen. Die Auping Connect luistert bovendien naar snurkdecibellen en als je snurkt registreert ie dat. Dan krijgt de snurker in kwestie een klein liefdevol zetje, zodat ie zich omdraait. Of de kopse kant van het matras gaat een klein beetje omhoog, voor vrij baan van de luchtwegen en minder gesnurk.

 

En minder gesnurk is minder slapeloze nachten, en minder slapeloze nachten is minder ruzie, en minder ruzie is juist veel lang en gelukkig. Wat een vondst, wat een vondst. Applausje voor Auping, lijkt mij.

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans