Er valt weer wat te winnen!

 

Private hottub en Finse Kota met sauna en dan ook nog eens heerlijk overnachten? Lees gerust even lekker verder.

 

Wat zou je vinden van je eigen private hottub onder de sterrenhemel? Of wat te denken van een Finse Kota met sauna? Een karakteristieke woonboerderij met oude bijgebouwen op een authentiek en streekeigen erf? En om het compleet te maken: een lange oprijlaan, een geriefbosje, oude waaltjes en rustieke eikenbomen, waardoor het lijkt of de tijd hier heeft stilgestaan? Terwijl op het erf de kippen scharrelen en in de weilanden waar je toevallig heel fijn op uitkijkt de pony`s, schapen en ezels grazen?

 

 

Dat, en nog veel meer, wacht bij B&B Het Kloosterhoek in het buitengebied van Dedemsvaart. Het grensriviertje de Reest kronkelt door het middeleeuwse beekdallandschap waarin bloemrijke weiden, oude houtwallen, essen, heide en bos elkaar afwisselen. Te midden van de hooilanden, akkertjes, heidevelden en bossen komen veel bijzondere planten en dieren voor. De verscheidenheid van het landschap biedt bijvoorbeeld volop ruimte aan reeën en dassen. Op de heide vind je Drentse heideschapen en Schotse Hooglanders en op de natte hooilanden strijkt regelmatig een ooievaar neer en in het dorp, dat op loopafstand ligt, zijn winkels, eetgelegenheden en terrassen.

 

De B&B is kleinschalig. Met twee kamers en een gastenverblijf tot vier gasten, zijn privacy, ruimte, knusheid, persoonlijke aandacht en huiselijkheid dan ook gegarandeerd.

 
De eigentijdse en stijlvolle B&B kamers zijn in de voormalige hooischuur/schapenstal met oude gebinten en originele stalraampjes en zijn van alle mogelijke gemakken, tot en met luxe badkamer en privé terras, voorzien. Het gastenverblijf biedt ruimte aan vier gasten en is sfeervol ingericht. Met ook weer een eigen terras en verder een landelijke keuken, eettafel en zithoek, ruime badkamer, slaapkamer met en vide met bedstee.
 

Je hoeft eigenlijk niet eens te winnen om dit te boeken toch? Maar wie weet? Eén nacht voor twee personen, met ontbijt geven we weg. Veel plezier alvast! 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij B&B De Kloosterhoek,  telefoon +31 523 615301 of +31 6-19 07 76 76.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één gratis nacht gratis te verblijven? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans