Er is wijn voor katten dus ik weet met wie ik vandaag ga borrelen

 
Crazy cat ladies, cancel al je plannen voor vandaag. Voor dit weekend.
 

Geen vrijmibo met vrienden, geen hangen in de kroeg, jij hebt een andere, véél belangrijkere borrel staan vandaag. Eentje waar je morgen wel een kater van kan krijgen, wellicht twee als je kat bij jou in bed mag slapen (wel zo gezellig).  Er is namelijk wijn die je met je kat kan drinken. Ja, echt. Wijn, bitterballen en brokjes, dat worden de ingrediënten voor vanavond. Hoe leuk is dat? Ik luid bij deze de nieuwe trend vrijmiauwbo in.

 

En nog beter: je hebt nog keuze ook. Of nou ja, je kat heeft dat. Er is MusCATo (leuk), Pinot Meow (leuker) of Pawsecco (leukst). Mijn Pebbles is vaak een divaatje dus ik begin met haar zeker met een glaasje bubbels. Voordat je echt plannen maakt met je poezenvriend de lampen in te gaan hangen; er zijn geen shotjes voor katten. Maar wat niet is… Ik voel in ieder geval een gat in de markt. Misschien ga ik ‘m wel zelf ontwikkelen. Limiauwcello. Gegarandeerd succes.

 

Klein verschilletje is wel dat jij die kater wel krijgt van te veel wijn, in de variant voor katten zit geen alcohol. Beter ook maar. Er zit wél catnip in en als je daar wel eens van gehoord hebt weet je hoe lekker katten daar op gaan. Extreem lekker.

 

 

Leuk: de geur maakt katten vaak al heel gretig, wat natuurlijk voor ons ook herkenbaar is als die fles ein-de-lijk om vrijdagmiddag vijf uur ontkurkt wordt. Het effect van catnip nemen duurt zo’n 5 tot 15 minuten, dus dat zit ook redelijk op het wijndrinktempo. Ik weet niet hoor, maar voor mij is dit het beste nieuws van de week. Wat zeg ik? Maand.

 

Oké, nu natuurlijk dé vraag: waar háál je dit wondermiddel? Nou, best wel simpel: bij websites als Pets Place of Medpets. Even een leuk borrelplankje klaarzetten en je borrel kan zo van start gaan. Pebbles en ik zeggen alvast proost.

 

Door: Redactie Amayzine.com