Er bestaat nu pindakaas met de smaak van pepernoten

 

Wereldnieuws is het misschien niet, maar, nou ja, very important Hollands nieuws is het wél. Er bestaat namelijk vanaf nu pindakaas met de smaak van pepernoten.

 

Kruidnootjes in smeervariant. En meer wil je niet dit najaar. Ik bedoel: pepernoten op je boterham – of nog erger: op een klef wit bolletje. Hoe dan? Calvé heeft het maar eens in de schappen gelegd, deze geheel nieuwe soort pindakaas. Limited edition natuurlijk, dus wacht niet te lang met die boodschappen doen. ‘Een cadeautje op je brood’, noemen ze het zelf.

 

Je vindt ‘m onder andere bij de Deen, Dirk en Plus. Oké, die heb ik niet in de buurt zitten, maar ik fiets er graag een stuk voor om. Overigens vind ik de feestdagen van december altijd leuk – en dit jaar helemaal. Zouden kinderen van bijna één al een beetje snappen wat sinterklaasavond is? Het lijkt me zo gezellig. Net als vroeger: pepernoten die door het huis vliegen, liedjes zingen, tekeningen maken, wortels klaarleggen voor het paard… En dan graag met deze aanvulling. Calvé kruidnoten. Zie de maan schijnt door m’n boterham. Zoiets.

 

 

 

Bron: Calvé

 

Door: Redactie Amayzine.com