Een topadres tussen de Leie en de Schelde en onder de rook van Kortrijk?

 

Eén nacht geven we daar weg. Voor z’n tweetjes en met een ontbijtje in de ochtend.

 

PassaDia is een droom die midden in de natuur van West-Vlaanderen ligt, tussen de Leie en de Schelde. Dat maakt deze stek een paradijs voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Het centrum van Zwevegem is vlakbij en design- en shoppingstad Kortrijk ligt op een boogscheut afstand. De golfers onder ons kunnen terecht in Oudenaarde en Ieper.

 

Maar wie weet komt het er helemaal niet van om uit te gaan als je eenmaal hebt ingecheckt in één van de vijf comfortabele kamers. Die kamers bieden ruimte aan twee, drie, vier of vijf gasten met een maximumcapaciteit van 19 personen. Het slaapcomfort is voor iedereen top en de badkamers zijn uitgerust met een zeer ruime douche of een ligbad. Flatscreen-tv is bovendien op elke kamer aanwezig.

 

Gaan jullie erop uit met vrienden of familie, dan kun je ervoor kiezen om PassaDia als één geheel te huren.

 

 

 

Voor gemeenschappelijk gebruik is er een gastenruimte, die een fantastisch uitzicht op de omliggende natuur biedt. Hier kun je op je gemakje een glaasje drinken aan de trendy bar of een boekje lezen. Voor zomerse dagen wacht een groot terras. En alsof het allemaal niet op kan is er ook nog een sauna, een petanquebaan en een gloednieuwe speelweide voor de kinderen.

 

Sta je al te popelen?

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij PassaDia B&B telefoon +32 497 258585.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier één gratis nachtje voor z’n tweeën te winnen met in de ochtend een heerlijk ontbijtje toe? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans