Een royale extra windag

 

Terwijl Máxima en Willem – Alexander op Koningsdag door Rotterdam lopen mag jij een prachtig boeket met een mooi verhaal uitzoeken

 

 

Misschien zit je wel voor de televisie te kijken naar Máxima en Willem Alexander die voor Koningsdag naar Rotterdam zijn afgereisd. Of kom je net verkleumd thuis na een rondje vrijmarkt in winterse temperaturen? Dan heb ik meteen een prachtige portie lente met een goed verhaal voor je in de aanbieding dat je zelf mag uitkiezen.

 

 

Want ik mag vandaag een waanzinnig royaal boeket bloemen van online bloemist bloomon weggeven aan alle moederfiguren van Nederland. Dit jaar kun je kiezen uit hun veelzijdige Moederdag collectie vol elegante boeketten, die zijn samengesteld met verschillende voorjaarsfavorieten waaronder de pioenroos. Het ziet er weer prachtig uit qua vorm, kleur en stijl dus er zit er altijd wel een tussen die je graag op Moederdag aan je stief- lief- bonus- wens- of wat voor een moeder dan ook zou willen geven. Of je houdt ‘m lekker zelf, dat kan natuurlijk ook.

 

bloomon windag

 

 

Over kinderfonds MAMAS

Dit jaar werkt bloomon voor Moederdag samen met Kinderfonds MAMAS. Met jouw aankoop van een Deluxe boeket steun je de MAMAS in Zuid-Afrika: sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Want bloomon doneert € 3,- per verkocht Deluxe boeket aan Kinderfonds MAMAS. 

 

Ga er dus maar even lekker voor zitten want op de site van bloomon vind je verschillende Deluxe boeketten die speciaal voor Moederdag zijn ontworpen. De bijpassende vaas die je bloemen nog mooier doen uitkomen krijg je er ook bij. Dat is nog eens een royale prijs!

Stuur me snel een mailtje met je naam en adresgegevens aan winnen@franska.nl en wie weet is dit droomboeket voor jou.

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit