Een heel goede morgen

 

Ik ben zo benieuwd hoe jij tegenover corona staat. Ik ben nogal nuchter en geen voorzitter van ‘team paniek zaaien’, maar toch merk ik dat ik ermee bezig ben. 

 

Ik was best opgelucht dat een interview in Hamburg (waar ik aanvankelijk heel veel zin in had) niet doorging. Stel dat ik daar in quarantaine zou moeten zitten, verwijderd van mijn gezin. Mijn collega’s gaan nu naar een evenement waarbij ze een ‘no-handshake-policy’ hanteren en ik wacht nog even een weekje met tickets boeken voor de vakantie omdat die prijzen waarschijnlijk nog wel gaan dalen. En als ik met mijn gezin in quarantaine moet, ergens onder de Italiaanse zon, vind ik dat een stuk minder erg dan in mijn eentje.

 

Verder bedenk ik dat ik mijn handen blijkbaar nooit echt goed genoeg was (in ieder geval nooit twintig seconden) en word ik een beetje heen en weer geslingerd door alle berichtgeving. Dan weer lees ik dat handen wassen moet, dan weer dat het niet goed is, dan weer dat het virus niet gedijt bij een hoge temperatuur maar dat het virus inmiddels ook actief is in Oman en Dubai, landen waar het toch niet bepaald koud is.

 

Wel heb ik meervoudig hardop gelachen om Arjen Lubach afgelopen zondag. Voor het geval je het gemist hebt, hier kun je het bekijken. 

 

Ik wens jou voor vandaag weer alle goeds, zonder kuchjes en koorts.

 

Lieve groet,

May

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach