Specsavers X Franska.nl

 

Vergeet diamonds, een goede zonne­bril is wat een vrouw wil

 

Het liefst draag ik het hele jaar door een zonnebril. Bij wijze van spreken dan hè, want tijdens een oer-Hollandse herfstbui staat het best gek, een vrouw die met donkere glazen door weer en wind fietst.

 

Bovendien ben ik geen BN’er die incognito over straat moet – wat ik nooit zo goed snap want met een zonnebril op donkere dagen vestig je naar mijn idee juist wél alle aandacht op je. Maar goed, wie ben ik. Geen BN’er dus, wel fervent zonnebrilliefhebster.

 

Dolblij ben ik dan ook steevast als de eerste zonnestralen door de wolken piepen. Ha, voor mij gelijk een excuus om mijn collectie zonnebrillen er weer eens bij te pakken. Collectie, ja. Want zonnebrillen zijn voor mij als sieraden. Dames en heren, onderschat het belang van een goede zonnebril niet. Want a) je kijkt er prettig door, b) ze beschermen je ogen tegen de schadelijke invloed van de zon en c) hij blijft goed op je neus zitten, of in je haar. Want 9 van de 10 keer schuif ik dat ding als een diadeem omhoog mijn haar in.

Zonder zonnebril voel ik me ‘kaal’. Alsof ik geen make-up op heb, of mijn horloge of telefoon niet om of bij me heb. Snap je? 

 

Goed, nu heeft Specsavers The Sun Collection: een brede collectie zonnebrillen zodat je stijlvol én beschermd van de zon kunt genieten. Alle monturen in deze lijn, van merken als Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Karen Millen en Hugo Boss, in combinatie met de zonnebrillen van het eigen merk van Specsavers, bieden 100% uv-bescherming. Want je ogen beschermen tegen de uv-stralen van de zon is net zo belangrijk als je huid insmeren met zonnebrandcrème. Dan kun je dus wel braaf smeren, maar als je zonder zonnebril de deur uit loopt, ga je alsnog de fout in. 

 

En weet je wat het leuke is, bij Specsavers hebben ze die fashionable, beschermende brillen in verschillende prijscategorieën en dus voor ieder wat wils. Zodat jij stijlvol en verantwoord voor de dag komt op het strand, het terras of in de tuin. Welk montuur maakt jouw zomerse outfit helemaal af? Je bekijkt alle monturen hier.

 

 

Monturen van boven naar beneden: Karen Millen Sun Rx 11, Red Mullet Sun Rx, Specsavers Aisha Sun RX, Brackish Sun Rx, Specsavers Tristan da Cunha Sun RX, Specsavers Ankshi Sun RX.

 
Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 

 

Door: Philippine Dankelman

Philippine is freelance journalist. Voor Franska.nl schrijft ze over alles wat haar bezig houdt. Ze woont in Haarlem met haar man en hun drie kids. Ze is het liefst op het strand, dol op versgebakken appeltaart en houdt van de kleur wit.

Afbeelding van Philippine Dankelman