Een ei breken: team rand of team aanrecht?

 

Zeg wijn, snacks of haute cuisine en de smulpapen van online foodmagazine FavorFlav weten waar te drinken, hoe het te eten en wat te koken. Dit keer serveren onze cheffies je: Een ei breken: team rand of team aanrecht?

 

 

Eye-opener! Je kan zomaar een volwassen vrouw worden met een heel volwassen leven zonder dat je ooit wist dat je eieren eigenlijk anders moet behandelen. Met deze tip doe jij het de rest van je leven ook goed.

 

 
Ik kook echt vaak, en ik eet superveel gebakken eieren (crispy fried egg, anyone?), en ik stop ook vaak eieren in dingen als bananenbroodbeslag. (Ik ben geen geweldige bakker, maar dat recept hou je tegoed van me).

 

Fail
Maar blijkbaar doe ik het AL M’N HELE EIERLEVEN LANG verkeerd. Want op de rand van de pan, of de rand van de beslagkom. En wat blijkt nu? Eieren breek je het beste op het aanrecht, of in ieder geval op een plat oppervlak, want dat voorkomt stukjes eierschaal in je gerecht. Kijk, daar word ik zenuwachtig van. Dan ligt toch straks de hele rauwe eierinhoud over mijn aanrechtje slijmerig te wezen? Maar de experts van Real Simple leggen het hier, nou, real simple uit:

 

 

Door: Redactie FavorFlav