Een boutiquekhotel  op één van de mooiste plekjes van Zuid-Limburg

Zalig toch, om daar een nachtje gratis te genieten met z’n tweetjes?

 

Boutique Hotel en Restaurant Slenaker Vallei heeft een zeer lange traditie van bijzonder goed gastheerschap, oog voor detail en persoonlijke aandacht en daarbij is het er ook nog eens zeer comfortabel verblijven. Daartoe wachten er twintig kamers, variërend van een budgetkamer tot luxe suite met royale badkamer, bubbelbad en adembenemend uitzicht over het heuvelland. In het restaurant kan vervolgens worden genoten van een heerlijk diner in een romantische sfeer. Met op de steeds wisselende kaart gerechten met volop lokale en biologische producten. Naast het restaurant kan er worden genoten in de bar/lounge of koffiebar/café. 

   

 

Het hotel ligt midden in het Limburgse Heuvelland en binnen 3 km afstand van de Limburgse Golf & Country Club, 15 km afstand van Golfclub Mergelhof, de Amerikaanse Begraafplaats en Henri-Chapelle American Cemetery. Ook Fort d’Aubin Neufchateau en de Wilhelminatoren liggen binnen 15 km afstand. Stads vertier kan worden gevonden in Maastricht, Aken en Luik.

 

 

 

 

Wat je kunt winnen? Een overnachting met ontbijt voor z’n tweeën in een standaardkamer.

Veel plezier alvast!

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Boutique Hotel en Restaurant Slenaker Vallei telefoon +31 43 4573541.

 

WINNEN?

Lijkt het je wat om hier gratis een nachtje te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans