Dit heb je nodig
voor 4-6 personen
- 2 el boter
- 1 el olijfolie
- 250 g (1 doosje) witte champignons, heel of gesneden, wat jij wil
- 2 knoflookteentjes, gesneden
- 125 ml slagroom
- 50 g geraspte Parmezaanse kaas
- 50 g zachte roomkaas
- 1 tl Italiaanse kruiden (tijm, basilicum, rozemarijn, salie)
- ½ tl zout
- ¼ tl peper
- Peterselie om te garneren
Zo maak je het
Doe de boter en olijfolie in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak zo’n 5 minuten. Doe de knoflook erbij en bak nog even mee.
Voeg de slagroom, Parmezaanse kaas, roomkaas, Italiaanse kruiden, zout en peper toe. Roer de champignons en verhit tot de saus begint te borrelen.
Garneer met een beetje gehakte peterselie en serveer direct.
Buon Appetito!
Recept: therecipecritic.com