Doe jij aan Dry January? Dan heb ik iets leuks voor je

 

Houd jij het al 3 weken vol om geen alcohol te drinken? Dan weet ik zeker dat ik je hier heel blij mee ga maken. 

 

 

Sinds we weten dat alcohol slecht voor ons is, is er een nieuwe trend ontstaan: Dry January. Dit houdt in dat je gedurende de maand januari geen alcohol drinkt. Maar dat volhouden is nog niet zo makkelijk. Wil je stiekem toch genieten van een drankje tijdens deze periode? Kies dan voor een alcoholvrije variant. Klinkt misschien niet zo sexy, maar met wat je vandaag kan winnen merk je het verschil nauwelijks.

Er zijn al ontzettend veel 0.0-varianten. En op zoek gaan naar je favoriete alcoholvrije cocktail is zo makkelijk nog niet. Ik ben daarom even op onderzoek uit gegaan en kwam terecht bij CEDER’s. Een bedrijf dat verfrissende en smaakvolle non-alcoholische gin verkoopt. Zij vinden het belangrijk dat je naast al je goede voornemens jezelf iedere dag een rustmomentje gunt. En dat kan bijna niet beter dan met een alcoholvrije gin-tonic. En naast deze klassieker zijn er veel meer verschillende cocktails die je kunt maken. De recepten kun je hier vinden. Deze recepten kun je hier vinden. Ik kan niet wachten om alle drankjes uit te proberen. 

 

 

Doe jij toevallig ook mee aan Dry January? En lukt het jou al drie weken om geen alcohol te drinken, maar heb je toch zin in iets nieuws en is je inspiratie op? Dan heb ik iets leuks voor je. Ik mag namelijk vijf flessen alcoholvrije gin van CEDER’s weggeven. Je weet wat je hiervoor moet doen: laat in de reacties onder dit Facebookbericht weten met welke cocktail jij zou willen genieten tijdens jouw rustmomentje. Heb je geen Facebook? Stuur dan een mailtje naarwinnen@franska.nl. Wie weet bevalt die 0.0-cocktail zo goed dat je ook gewoon Dry February meepakt. 

 

Succes en een fijne dag!

Door: Anouk Raijmakers

Afbeelding van Anouk Raijmakers