Dít zijn nog eens make-overs

 

Mijn droom is ooit huizenbezitter te zijn. Als afstammeling van aannemers zit het er bij mij stevig ingemetseld dat ik moet investeren in steen.

 

 

Wat ik nog maar net voor het eerst gedaan heb hoor, het is niet zo dat ik in mijn twintigerjaren huisjes geflipt heb. Wat ik trouwens beter wel had kunnen doen, blijkt uit dit Insta-pareltje.

 

Soms hoor ik mensen beschaamd zeggen dat ze Funda-freak zijn. Wat ik begrijp, want ik moet nog afkicken sinds ik de Funda-app van mijn telefoon heb gebonjourd na de koop van ons huis. Niets om je voor te schamen, vindt Beitske de Jong, die met haar bijna 50k volgers op Instagram de potentie laat zien van huizen kopen, opknappen en verkopen. En ze heeft nogal wat juweeltjes op weten te snorren. Van badkamers waarin je niet durft te douchen tot vloerbedekking waarvan je door de foto te zien weet hoe het ruikt. Nu ik even goed de foto’s inspecteer, heb je eigenlijk maar drie dingen nodig: veel witte latex, een nieuwe keuken en iemand die een beetje behoorlijk kan stuken. Levert toch een paar duizendjes op jaarbasis op. Ik zeg het je, @fundamakeovers is je extended guilty pleasure.

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans