Dit zijn de twee nieuwe gezichten in Virgin River

Voordat we weer van start kunnen met nieuwe afleveringen van Virgin River zitten we al lang en breed in het volgende jaar, maar de voorpret is ook al leuk, toch?

 

 

 

Zeker gezien er net twee nieuwe gezichten zijn aangekondigd die een vaste rol krijgen in seizoen numero vier. Helemaal fijn omdat ze best prettig zijn om naar te kijken.

 

Zo hebben we bijvoorbeeld Mark Ghanimé die de rol van dr. Cameron Hayek op zich zal nemen, een nieuwe arts in het ziekenhuis die voor nogal wat opschudding zal gaan zorgen. Oké, oké, klinkt goed. Vooral de vrouwen in Virgin River zouden nogal van hun à propos zijn door deze nieuwe knappe verschijning. Hmmm.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Mark Ghanimé (@themarkghanime)

 

En de volgende nieuweling is Kai Bradbury, die Denny Cutler zal gaan spelen. Komt je dat al een beetje bekend voor? Kan kloppen hoor, we maakten namelijk al heel kort kennis met hem in het derde seizoen. En we gaan nog heel veel meer van ‘m zien, want ook hij wordt een vast gezicht in Virgin River. Denny is de kleinzoon van Doc, die elkaar lang geleden uit het oog zijn verloren. Hij is nu teruggekeerd om die band met zijn opa weer te herstellen. Natuurlijk is er een ‘maar’: Denny heeft een groot geheim waar we uiteraard achter gaan komen.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door KAI BRADBURY 海 (@kaibury)

 

Vertrouwen in het vierde seizoen had ik sowieso al wel, maar deze nieuwe gezichten zijn wat mij betreft hartstikke welkom. Die releasedatum is dat trouwens ook hoor, Netflix: wanneer krijgen we die te horen? Het zal ergens in 2022 zijn, maar als het pas in de winter van dat jaar zal worden baal ik toch wel effe flink. Meer updaten, graag.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer