Dit zijn de leukste puzzels voor foodies

 

Voor alle puzzelaars en foodies zijn er nu nieuwe food-puzzels met onder andere een piñata-, blauwe kaas- of gummybear-puzzel

 

Puzzelen en quarantaine, twee woorden die sinds een aantal weken onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Voor veel mensen bleek puzzelen de perfecte manier om de tijd thuis te doden. Het oplossen van legpuzzels werd zelfs zo populair, dat Heinz een heuse ketchup puzzel lanceerde (en wat voor één!). Voor iedereen die ondertussen nog niet is uitgepuzzeld: dit zijn de leukste food-puzzels om je puzzelhonger mee te stillen.

 

Van blauwe kaas- tot pretzel-puzzel

Onze favoriete food-puzzels hebben natuurlijk ook de vorm van de etenswaar in kwestie. Iedere puzzel bestaat uit ongeveer 70 puzzelstukjes en de puzzels zijn handig gecategoriseerd: ben je een echt feestbeest (hallo wijn en fingerfood-puzzel!) een giga snacker (gummybeertjes! Pretzels!) of heb je een onstilbare honger (neem nog een pizza slice) of kan jouw neus wel wat hebben (snel die blauwschimmelkaas puzzel leggen of nog beter: de doerian (het goorst ruikende stukje fruit ter wereld): iedere foodie komt aan z’n puzzeltrekken!

 

 

Hier koop je de food puzzels

De puzzels zijn per serie te bestellen voor ongeveer 75 euro of los voor ongeveer 13 euro. Puzzelse!

 

 

Beeld: Areaware

 

Door: Redactie FavorFlav