Dit zijn de 6 beste wenkbrauw­gels

 

Goede wenkbrauwen staan bovenaan het wensenlijstje in een genenpakket, of dat zouden ze moeten staan.

 

Mooie wenkbrauwen geven je gezicht cachet. Maar eerlijk: zelfs vrouwen met bloedmooie borstels boven de ogen helpen de natuur zelf een handje. Een gelletje zit er zo op, soms met wat kleur of juist naturel. Zitten ze de hele dag zo lekker in model van. In de categorie ‘daar ga je complimenten van krijgen’ de beste wenkbrauwgels voor een klein of wat groter budget.

 

1. De Gimme Brow van Benefit gaat op mijn lijstje. Met het ieniemienie borsteltje pak je de wenkbrauw aan tot in het kleinste puntje en voorzie je ze van kleur zonder te klodderen. In ongeveer honderd kleuren, dus ook voor jou.

Benefit €28,04

 

2. Mijn old-time favorite: de Brow Precise van Maybelline. Geeft goede wenkbrauwen in jouw kleur en ze gaan geen kant meer op. Ook handig. Klein puntje: ik treur nog om de vervanging van het vorige borsteltje, maar daar zijn de meningen flínk over verdeeld hier. Ook voor blonde brows.

Maybelline €9,99

 

3. Voor als je het heel au naturel wilt houden óf om on top off je wenkbrauwpoeder te dragen: de Eyebrow Designer van Kiko geeft een ferme lift en houdt de boel in model. Met een borsteltje zoals we ‘m gewend zijn van de mascara. Niet geschikt voor petieterige wenkbrauwen trouwens.

Kiko Milano €7,20

 

4. Fijn borsteltje: check. Blijft lekker lang zitten: check. Is goed te removen: check. Het is natuurlijk de gel van M.A.C.

M.A.C Cosmetics €17,50

 

5. De ideale gel voor beginners of als je een prima product wilt, maar er liever geen diepte-investering van maakt. Hema is je antwoord, de complete make-upcollectie van het warenhuis trouwens.

Hema €3,75

 

6. Jawel, die van Chanel. In transparant, blond of bruin. Le Gel Sourcils blijft perfectement zitten en geeft je net dat beetje kleur, volume en model. De borstel in de vorm van een klein kegeltje zorgt ervoor dat je ‘m heel precies aanbrengt.

Chanel €34,-

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans