Dit zegt de wc-rol over je persoonlijkheid

 

Één ding is zeker: vanaf nu ga je nooit meer hetzelfde naar het toilet.

 

 

Want je rol wc-papier verklapt een heleboel over wat voor iemand je bent. Hoe je in het leven staat. Hoe je je voelt. Ja, echt, je gelooft het niet. Maar het is nogal iets, dat wc-papier. Want je hebt proppers en vouwers, om maar eens te beginnen. En je raadt het al: degenen die een prop maken van hun stukje papier zijn vaak wat rommeliger en chaotischer. Degenen die vouwen, houden van orde en regelmaat en werken vaak als leidinggevende bij een groot bedrijf. Proppers zijn de creatievelingen, de freelancers, de artiesten en de fladderaars. Vouwers houden van zekerheden en denken doelgericht en pragmatisch. Ze zijn ambitieus en hebben vaak een stabiele, lange relatie. Nee, dat is niets voor de proppers. Die houden er graag meerdere schatjes op na.

 

En er is meer. Want ook de manier waarop je je rol ophangt, zegt iets over je. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ophangen met het uiteinde van de rol aan de voorkant. Wat blijkt nou uit onderzoek? Assertieve mensen doen dit vaker dan verlegen mensen. Zij die meer out-going zijn en graag in het middelpunt van de belangstelling staan gaan voor het losse flapje aan de voorkant. Ze hebben een pro-actieve houding en weten van aanpakken in hun carrière en in hun privéleven. Degenen die het uiteinde van de rol liever aan de achterkant laten hangen, zijn vaker empatisch ingesteld en zijn liever wat meer op de achtergrond. Ze zijn doorgaans erg aardig, meelevend, flexibel en laten graag een ander het voortouw nemen.

 

Goed. Let de volgende keer dus even op, als je gaat plassen. En weet je wat helemaal gek is? Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mensen de rol omdraait als ‘ie ‘niet goed’ hangt. Dus als ze ergens op bezoek zijn, dat ze zich dan bekommeren om de toiletrollen en voorkanten en achterkanten. Tja. Ieder zijn of haar hobby’s, zullen we maar zeggen.

 

Wat het over je zegt als je uit luiheid niet eens een toiletrolhouder hebt, dat is nog niet onderzocht. Ben ik benieuwd naar, zomaar.

 

 

FACTS

  • Zeker 80% van de mensen neemt de smartphone mee naar het toilet.
  • Slechts 32 % van de mannen wast zijn handen na een bezoekje aan de kleinste ruimte.
  • Het toilet is zeker niet de vieste plek in huis; die eer gaat naar de gootsteen.

 

Door: Redactie Amayzine.com