Dit wil je winnen

 

 

Vandaag spelen wij voor Sinterklaas en willen we jou natuurlijk ook graag verrassen.

 

 

Want we hebben een fantastische winactie: in samenwerking met Kobo mogen wij de allernieuwste e-reader Kobo Nia ter waarde van 99 euro weggeven, hoe leuk is dat?! De Kobo Nia is heel licht en biedt met een groot geheugen van maar liefst 8 GB ruimte aan wel 6000 boeken. Zeker nu we nog wel even thuis zullen zitten de komende tijd komt dit goed van pas!

 

 

Wil jij kans maken op deze fantastische e-reader voor jezelf of misschien wel als cadeau voor iemand anders? Doe dan nu mee en ga naar het account van Franska op Instagram voor meer informatie. 

 
Ken je ons al op Instagram? Ook daar is het gezellig en schijnt de zon altijd. Kijk maar gauw op onze pagina @franskanl en volg ons. Heb jij nog geen Instagramaccount maar lijkt het je wel wat? Ik leg je hieronder even uit hoe je een account aanmaakt.
 
 
Op de telefoon
Stap 1. Ga naar de App Store (voor Apple) of Google Play Store (voor Android) en tik de zoekterm ‘Instagram’ in.

 

 

 

Stap 2. Download de app Instagram en open deze.

 
Stap 3. Wanneer je al een account hebt kun je hier inloggen. Heb je nog geen account? Maak er een aan door op ‘registreer je dan’ te klikken.

 

 

 

Stap 4. Vul al je gegevens in en klik op ‘volgende’.

 

 

 

Stap 5. Wanneer je op ‘volgende’ hebt geklikt, kom je als het goed is op een nieuw scherm. Er is een mail met bevestigingscode naar je e-mailadres verstuurd, deze moet je eerst openen. Ga hiervoor naar je e-mail en bevestig je account.

 
Stap 6. Wanneer je je account hebt bevestigd, kom je op de homepagina van Instagram. Recht onderin zie je je eigen account, hier kan je je profielfoto en meer aanpassen. Dit is niet nodig om deel te nemen aan de winactie en dit kan ook later nog worden gedaan. Om mee te kunnen doen aan de winactie zoek je het account van Franska op in de zoekbalk. Klik op het account @franskanl.

 

 

Stap 7. Op het account van Franska kan je al onze berichten zien. Door op het eerste bericht te klikken kom je bij de winactie. Hier staat meer informatie. Om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en leuke winacties kan je ons volgen.
 

Op de laptop
Stap 1. Ga op internet (Safari, Chrome) naar Google en tik de zoekterm ‘Instagram’ in. Ga naar de website.
Stap 2. Volg de stappen 3 t/m 6 voor op de telefoon.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit