Dit wil je: Bailey’s paaseitjes met salted caramel

 

Toen ik de paaseitjes van Kinder had ontdekt, dacht ik dat ik het lekkerste ooit wel had gevonden.

 

 

 

Maar er is een concurrent om de hoek komen kijken. Een hele geduchte tegenstander. Ik presenteer jullie: paaseitjes met Baileys. Ja, je leest het goed: Baileys paaseitjes!

 

En ik wil ze allemaal, in alle formaten en smaken. Want je hebt dus een pakket met negen mini paaseitjes. Allemaal gevuld met Baileys Irish Cream, dat klinkt toch goddelijk?! Maar er is meer…

 

Het paasei der paaseieren

Je kan namelijk ook een mega paasei kopen, met chocolade, Baileys én salted caramel. Holyyyyy moly, dat is echt niet te doen. Dat ding weegt dus serieus bijna een halve kilo (en alsnog denk ik dat ik ‘m niet zou delen..). Hoppa, in het virtuele winkelmandje zit-ie. Voor de liefhebbers is er trouwens ook een variant met Strawberry & Cream, maar ik gok zo maar dat jullie al verkocht waren bij de combi met salted caramel.

 

Dan rest nog de vraag: waar kan je dit halen?! Simpel: bestellen via Amazon. En ja, ook de kleine paaseitjes zijn verkrijgbaar op die site. Nog wel tenminste, maar ik vermoed dat deze héél hard zullen gaan…

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer