IRENE X PHILIPS LUMEA

Dit is wat IPL-ontharing doet

 

Laatst hadden we zomaar een paar prachtige lentedagen te pakken.

 

 

Ik zat lekker in mijn tuin aan de thee met vriendin P. Ik in een zomerse jurk, zij in een lange broek. Jaloers keek ze naar mijn blote benen en vroeg: ’Hoe krijg jij je benen en oksels zo glad?’

 

Nou, dat zal ik je vertellen. Ik scheer me nooit meer met een mesje maar gebruik al een tijdje de Philips Lumea. Een geweldig apparaat met IPL-technologie en dat werkt als een malle. Niet alleen zijn mijn benen heerlijk glad, ook mijn bikinilijn en oksels behandel ik met dit apparaat zodat alle storende haartjes verdwijnen en heel lang niet meer terugkomen.

 

Voor de eerste vier behandelingen gebruikte ik de Lumea eens in de twee weken. Daarna hoefde ik nog maar eens in de maand de boel bij te werken. Voortaan heb ik dus altijd gladde benen en hoef ik bij een onverwacht zonnige dag nooit meer een lange broek aan om de haartjes te verbergen. Ik ben meteen ready to go.

 

Wil je weten hoe de Philips Lumea met IPL-technologie werkt? Kijk dan even naar dit filmpje waarin ik je dat haarfijn uitleg. En wie weet stap jij binnenkort ook met gladde benen zo, hup, in je zomerjurk.

 

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit