Dit is wanneer de kerstaflevering van Virgin River te zien is

virgin river

 

Jaaa, de kerstgekte is écht begonnen. Helemaal voor de fans van deze heerlijke serie…

 

 

 

Natuurlijk duurt het nog even voor we de boom in huis kunnen halen, maar wat mij betreft mag Mariah Carey gewoon al aan, hoor. En je kan ook alvast beginnen met het volplannen van de periode, want als je zou willen hoef je de bank niet te verlaten. Zo komt Videoland met een eigen kerstserie, maar krijgt ook Virgin River speciale kerstafleveringen.

 

En als je het vijfde seizoen van Virgin River al hebt uitgekeken, dan weet je al een beetje wat we gaan zien in die speciale afleveringen. De liefdesbrieven aan de moeder van Joey en Mel bijvoorbeeld werden gevonden in een doos vol met kerstspullen. Die zijn afkomstig van een man uit Virgin River; misschien wel de vader van Mel? Grote kans dat we daar antwoord op krijgen einde dit jaar.

 
 

In totaal komen er twee kerstafleveringen online, en goed nieuws: ze komen allebei op dezelfde dag online, namelijk op 30 november. Blok die avond dus maar gelijk, want deze afleveringen wil je natuurlijk achter elkaar bingen. Dat zal ook je omgeving snappen.

 

Om ook maar even af te sluiten met nóg meer goed nieuws: het ziet ernaar uit dat seizoen 6 ook eindelijk opgenomen kan worden, want de schrijversstakingen in Hollywood zijn eigenlijk voorbij — en dat was de reden dat de opnames telkens niet konden beginnen. Hopelijk komen ze snel met een releasedatum voor dat zesde seizoen, want na de kerstafleveringen willen we natuurlijk niet al te lang wachten…

 
 
 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer