Dit is HARTstikke belangrijk

 

En zo doe jij ook mee

 

Elke dag sterven er in Nederland zesenvijftig vrouwen aan hart- en vaatziekten. Hartproblemen worden bij vrouwen vaak niet herkend, ook niet door artsen, omdat de symptomen anders zijn dan die bij mannen.

 

Vandaag is het Dress Red Day. Een speciale dag waarop de Hartstichting extra aandacht vraagt voor het feit dat juist vrouwen steeds vaker met hart- en vaatziekten te maken kunnen krijgen. Hierdoor hoopt deze stichting dat er meer onderzoek gedaan kan worden, om de belangrijkste verschillen tussen mannen en vrouwen met mogelijke hartproblemen in kaart te kunnen brengen. En dat is hartstikke belangrijk.

 

Doe je mee, met Dress Red Day? Trek dan je allermooiste rode trui of jurk aan. Mocht je dat nu toch iets te uitbundig vinden, of draag je gewoon weinig roods, kies dan voor een leuke sjaal of tas.

 

Ik geef je hier alvast een paar voorbeeldjes

 

 

Pssst…Voor de koopjesdieven onder ons. Het is vandaag National Glamour Day. Dan krijg je, op vertoon van het tijdschrift Glamour, editie 10, twintig procent korting bij heel veel winkels en bij een groot aantal webshops. Doe je best!

 

 

Door: Irene Smit