Dit is de outlet met de beste Black Friday deals
 

 

Hoezo zou Black Friday maar één dagje sale moeten zijn? Nee joh, we maken er gewoon een hele week van.

 

 

 

Hoezo zou Black Friday maar één dagje sale moeten zijn? Nee joh, we maken er gewoon een hele week van. Black Week, hoe lekker klinkt dat? Als muziek in mijn oren, want ik krijg al helemaal stress van alle chaos die dat met zich meebrengt. Nee, deze week ben ik dus op m’n gemak alle deals aan het scoren bij Amsterdam The Style Outlets, want daar is deze Black Week te vinden.

 

En de deals zijn echt meer dan dikke prima, hoor. Sowieso zegt de naam het al een beetje: het is inderdaad een outlet onder de rook van Amsterdam. Een outlet staat natuurlijk al bekend om de heel fijne prijsjes, kun je nagaan als er ook nog eens een Black Week-korting bovenop gaat. Kortom, helemaal mijn ding.

 

Zo is er nog eens 30 procent extra korting op alle beautyproducten, bij Le Creuset krijg je hetzelfde percentage (ik hóu van hun pannen) en heeft Karl Lagerfeld kortingen tot 70 kortingen (whuuut). Maar ook NA-KD, Tom Tailor en Jack & Jones strooien met kortingen (bijvoorbeeld 70 procent op jassen). En mijn goede voornemen voor volgend jaar is ook een makkie, want Nike en Adidas doen ook mee.

 

Laatste pluspuntje? Vooruit: Amsterdam The Style Outlets doet ook mee met Cyber Monday. Vingino geeft dan nog eens 40 procent extra korting. Oké, al die percentages duizelen me een beetje. Tijd om te shoppen.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer