Dit is dé oplossing tegen droge lippen

 

Nu de liters regen weer uit de lucht komen vallen hebben de loshangende velletjes op mijn lip ook hun comeback gemaakt.

 

 

 

Geen idee of het door het koude weer komt of het feit dat ik nu een aantal weken aan de Roaccutane zit. Je lippen hydrateren zich nu eenmaal niet vanzelf, en mijn acnékuurtje heeft hier allesbehalve baat bij. Een vriendin tipte mij daarom om zo’n blikje Purol-vaseline aan te schaffen. Hartstikke leuk en aardig, vaseline om het uur bijsmeren, maar naar mijn gevoel werden mijn lippen er alleen maar droger van. Dus wat moet je dan? I cracked the code: tepelzalf.

 

 

Oorspronkelijk is het bedoeld voor vrouwen met droge tepels van het borstvoeden, maar door de hydraterende werking kun je het ook prima gebruiken om crusty lippen tegen te gaan. Het bevat namelijk lanoline: wolvet dat uit de vacht van schapen wordt gewonnen. Klinkt lekker, niet? Tijdens het reinigingsproces van de wol komt er een vettige stof vrij die in tegenstelling tot vaseline je lippen níet afsluit. Je huid kan dus gewoon blijven ademen zonder uitgedroogd te raken.

 

 

Je zult het bijna niet geloven, maar ik kreeg er laatst zelfs een compliment over. ‘Goh, nu ben ik zomaar eens benieuwd: welke lipgloss gebruik jij?’ ‘Nou mevrouw, tepelzalf.’ Je ziet: daar kan dus geen lipgloss of balsem tegenop. De geur is alleen een beetje… tsja… daar zul je in het begin misschien even aan moeten wennen.

 

 

Mijn tube gaat in ieder geval overal mee naartoe. En hij kost nog geen tien euro. Koopje.

 

 

 

@joellegullitc No gatekeeping here ????????‍♀️ #tepelzalf #voorjedrogelippen #jajeleesthetgoed ♬ you saved my life – s

 

Door: Redactie Amayzine.com