Deze zondag is ook een windag

 

 

Zomaar een extra windag op deze zondag, want ik weet zeker dat je je stief- lief- biologische- oppas- of bonusmoeder en jezelf met deze kleine prijs een heel groot plezier doet

 

 

 

Soms zit geluk in klein hoekje. Een klein boekje in dit geval. Elma van Vliet bedacht een paar jaar geleden een hit. Haar ‘Mam, vertel eens’ is een invulboekje waarin je de mooiste herinneringen, dromen en wensen van je moeder kunt opschrijven en er samen met haar over kan praten. Inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Een succesnummer van jewelste dus en haar doel werd bereikt, namelijk harten verbinden, door mensen dichter bij elkaar te brengen.

 

 

Nu heeft Elma een nieuw idee: ‘Moeder, grote liefde in een klein boekje ‘. Een geweldige manier om je moeder te vertellen hoe blij je met haar bent. Ook als je allang geen kind meer bent, is het bijzonder om met Moederdag iets te geven wat je zelf hebt gemaakt. Deze vrolijke klein formaat uitgave is een bundeling van complimenten, onvergetelijke herinneringen en mooie wensen voor de toekomst.

 

 

Een blijvend bedankje voor de persoon die dag in dag uit voor je klaar staat, je opbeurt als je je down voelt en altijd geweldige adviezen paraat heeft. Moederdag is het perfecte moment om haar daar weer eens uitgebreid voor te bedanken en te laten weten hoe blij je bent dat zij bestaat. Als je zo’n klein boekje als Grote liefde invult, geef je iets wat iemand steeds pakt. En het kost niet eens zo veel moeite.

 

 

Het boekje ‘Moeder, grote liefde in een klein boekje’  is vanaf 6 mei in de (online) boekhandel voor de consumentenadviesprijs van €12,99 verkrijgbaar, maar jij kan het nu al winnen. Stuur me een mailtje via winnen@franska.nl met je naam en adresgegevens en wie weet is een van de 5 exemplaren voor jou.

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit