Deze zondag is ook een windag

 

Jaja, deze zondag ga ik jou blij maken zodat jij weer iemand anders blij kan maken.

 

 

Zo aan het einde van het jaar is er vast iemand die je graag wil bedanken. Omdat ie altijd op je plantjes let als je op vakantie bent, omdat ze altijd een rondje met de hond loopt als je onverwacht wat langer weg bent of zomaar, omdat je iemand graag blij wil maken die even niet zo lekker in haar vel zit.

 

 

Van iemand blij maken krijg je zelf ook een goed gevoel en wat is er nou fijner dan iemand zomaar een cadeautje te geven omdat het kan? Daarom is het weer zo leuk dat ik van mijn vrienden van merci 5 leuke kerstpakketten weg mag geven.

 

Nu ben jij natuurlijk wel heel nieuwsgierig wat daar allemaal in zit. Nou, dat zal ik je vertellen.
 

  • 1 grote doos merci finest selection (400 gr)
  • 3 kleine doosjes merci finest selection (250 gr)
  • 1 zakje merci petits
  • En een leuke canvas merci-tas om al dit lekkers mee te nemen
     

Ha, dit zou ik zelf ook wel willen hebben, maar misschien maak ik jou er dit keer blij mee? Wist je dat je op de website van merci je eigen cover van de doos met de finest selection kunt ontwerpen? Met een eigen tekst en foto, helemaal in het in kerstthema! Superleuk dus om cadeau te doen!

 

 

Wil jij ook graag iets aan een ander geven? Laat een reactie achter onder dit Facebookbericht, of stuur een mailtje naar winnen@franska.nl en wie weet ben jij straks een van de gelukkige snoepers.

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit