Deze leuke prins organiseert een topavond voor duizenden medewerkers uit de zorg

floris van oranje

 

Hoog tijd om na de zware coronajaren en door de torenhoge werkdruk de medewerkers in de zorg eens een onbezorgd avondje uit te bezorgen.

 

 

 

Hoewel de volgende coronagolf inmiddels op zijn retour lijkt te zijn is de druk op de zorgmedewerkers er niet minder op geworden. Een aanzienlijk deel van het personeel is onder de hoge werkdruk bezweken of is nog steeds niet goed hersteld na een coronabesmetting, en wie nog wel aan het werk is heeft het gewoon zwaar. Eigenlijk wordt er dagelijks een klein wonder verricht door al die zorgteams in Nederland. Gelukkig was er begin dit jaar na maanden onderhandelen eindelijk sprake van een structurele loonsverhoging en werden er afspraken gemaakt om de enorme werkdruk te verminderen. En nu komt daar dus eindelijk een fijn bedankje bovenop.

 

Want op zaterdag 10 september staan er in de Ziggo Dome 16.000 stoeltjes klaar voor een speciaal concert om alle zorgmedewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronapandemie. Niemand minder dan prins Floris van Oranje (een van de vier leuke zonen van prinses Margriet) organiseert dan Care 4 Care.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Ziggo Dome (@ziggodome)

 

‘Zorgmedewerkers uit het hele land hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt en het is tijd om hen daarvoor te bedanken. Vanuit alle zorginstellingen voel je dat er behoefte is aan een collectief avondje ontspanning. Als blijk van waardering organiseren wij daarom in september een muzikale avond met dj’s en liveoptredens van artiesten van Nederlandse bodem. Wij willen iets terug doen, even ontspannen en vooral ontzorgen. Wij hopen dat het Care 4 Care-concert hieraan bijdraagt,’ aldus Floris van Oranje.

 

Welke Nederlandse artiesten op het podium zullen staan is nog even een verrassing, maar dat de prins himself als dj optreedt is al zeker. Hij schijnt dat nog best wel aardig te kunnen, zo bleek afgelopen Koningsdag toen hij op het Kingsland festival voor 35.000 man tussen Martin Garrix en Ronnie Flex achter de draaitafel stond.

 

In de komende periode verspreiden verschillende brancheorganisaties in de zorg deze bijzondere uitnodiging zodat de medewerkers zich via een online formulier gratis voor dit concert kunnen aanmelden.

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Floris van Oranje (@florisvanoranje)

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit