Deze intieme informatie ziet de tandarts dus ook aan je gebit

 

Mijn controleafspraak bij de tandarts nadert, dus ik bereid me alvast voor op een ellenlange preek over het belang van flossen.

 

 

 

Iedere keer weer, een dag of twee voor mijn afspraak, probeer ik de voorgaande maanden te compenseren door nog even druk in de weer te gaan met dat draad. Maar helaas pakt dit nooit succesvol uit en heeft mijn tandarts meteen door dat flossen (nog steeds) niet aan mijn routine is toegevoegd. Na mijn laatste bezoek heb ik zowat gezworen dat ik dit wel zou doen, dus ik ben alweer als de dood om door de mand te vallen. Ik gok dat dit scenario voor heel wat mensen herkenbaar is.

 

Nu heb ik naast deze flosangst nog een nieuwe angst erbij gekregen. Mocht je al een hekel hebben aan de tandarts, dan doe ik daar bij deze even een schepje bovenop. Geloof het of niet: tandartsen kunnen zien of jij een blowjob hebt gegeven. Ja, dit is echt waar, tandartsen krijgen blijkbaar een zeer intieme blik in ons orale seksleven. Hoe deze informatie aan het licht is gekomen? Via TikTok natuurlijk weer. Het begon bij een video die viral ging van TikTokker Cian Mcbrien, waarin hij deze ‘ontdekking’ deelde met de wereld. Al gauw reageerden er verschillende tandartsen en mondhygiënisten op de video die deze informatie inderdaad bevestigden.

 

Maar hoe zit dit dan precies? Volgens de experts die via TikTok hebben gereageerd kunnen er een soort blauwe plekken in je gehemelte achterblijven; er drukt ten slotte ‘iets’ tegen je gehemelte aan. Hierdoor kunnen tandartsen dus zien of jij recent nog een blowjob hebt gegeven. Het gaat hierbij wel echt om een blowjob kort voor je afspraak, dus het is niet zo dat een tandarts kan zien dat jij iemand bijvoorbeeld twee jaar geleden een blowjob hebt gegeven.

 

Goed, gelukkig lieten de tandartsen op TikTok ook weten dat dit hen echt geen moer interesseert. Wat hen wél interesseert blijft helaas toch dat eeuwige flossen.

 

Bron: TikTok

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com