Deze borstel maakt je haar stijlen een eitje

 

Aan mij is geen groot kapper of haarstylist verloren gegaan. Geef me een borstel en een föhn en ik weet er één wirwar aan klitten van te maken.

 

Ik dacht ook op een onbewaakt ogenblik de stijltangkrul onder controle te hebben (die bestaat), maar de keer daarna kreeg ik alleen maar stijle, statische plukken uit het ding geperst. En je mag zelf raden hoe ik het er vanaf breng met de krultang…

 

Maar ik heb de oplossing, want op de redactie ligt de borstel van Philips en als ik die gebruik dan denkt iedereen ineens dat ik bij de kapper ben geweest (en weet je nog dat ik door Rob himself ben geknipt?). Ik verwarm de borstel onder het koffie zetten even voor, haal ‘m snel door mijn haar en ik heb een gladde coupe waar je alleen maar complimenten van krijgt binnen één minuut. En dat voor nog geen veertig euro.

 

Die tip wilde ik je niet onthouden. Ik ga ‘m proberen in beslag te nemen voor thuis, al krijg ik daar vermoedelijk wel ruzie van, maar voor goed haar heb je veel over, moet je maar denken.

 

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans