Deze Black Friday deal wil je in de gaten houden

 

Black Friday wordt steeds meer een hype in Nederland en dat vind ik absoluut niet erg.

 

 

 

Integendeel, de laatste jaren zit ik al weken van tevoren te azen op de beste deals om die vrijdag binnen te slepen. Het voelt bijna als een verlanglijstje maken voor Sinterklaas, zoals ik dat vroeger deed. En dit jaar heb ik iets op het oog wat ik graag aan jullie wil tippen: de producten van FOREO.

 

Mijn omgeving weet inmiddels al hoe blij ik ben met mijn LUNA 3 en UFO 2 — die worden dan ook vaak geleend als vriendinnen bij mij op bezoek zijn. Deze tip ik dan ook vaak aan mensen als ze vragen wat het allerbeste werkt voor een mooie huid, maar het is natuurlijk wel even een investering. Die ik het overigens meer dan waard vind, want ik gebruik deze twee producten nu al een lange tijd en ik ga niet meer switchen.

 

Maar goed, nu door naar mijn ultieme tip: deze producten van FOREO gaan op Black Friday met gigantische kortingen over de toonbank. De perfecte tijd dus om in te slaan, ook gezien de kou; mijn huid heeft dan altijd meer aandacht nodig dan normaal.

 

Dus ook dit jaar ga ik mijn slag slaan en maak ik mijn collectie compleet: ik heb m’n ogen laten vallen op de BEAR. Ik ben best wel veel op reis en ik merk dat dat niet altijd even voordelig is voor m’n huid: na een vlucht kan ik zoveel last hebben van een uitgedroogde en vermoeide huid. Deze BEAR (en de LUNA 3 en UFO 2 helpen daar trouwens ook al goed bij) heb ik daarom eens geleend van een vriendin en die werkte zó goed: rimpels en fijne lijntjes worden er daadwerkelijk een stuk minder van, en doordat het je gezicht masseert is het ook nog eens ontzettend ontspannend.

 

Foreo Bear

 

Laatste tip? Je hoeft niet eens te wachten tot het Black Friday is. Ze zijn nu namelijk al tot 50 procent korting te shoppen. Die BEAR van mij is al binnen. Shoppen maarrrr.

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer