Deze 3 sterrenbeelden denken dat ze áltijd gelijk hebben

 

Kijk, je kunt natuurlijk altijd ja knikken naar de ander, je mening voor je laten óf je gaat fel de discussie aan en je haalt je gelijk. Het is maar net wat voor type je bent.

 

 

Nee hoor
En dat heeft weer alles te maken met de stand van de maan en de sterren en nou ja, met het moment wanneer je geboren bent. Koppigheid zit in iemands sterrenbeeld, blijkt. Waar het ook over gaat: politiek, het milieu, naar Ibiza verhuizen voor een beter leven of niet… Met bepaalde mensen is geen discussie te voeren: zij weten het al zeker. En je brengt ze niet op andere gedachten. Het staat tenslotte in de sterren, weet je nog? En daarom denken mensen met deze drie sterrenbeelden áltijd dat ze gelijk hebben.

 

Waterman
De Waterman weet het zeker in het leven. Ze gaat haar eigen pad en laat zich door maar heel weinig mensen wat wijsmaken. Ze is niet onzeker, ze is gewoon een sterke vrouw. Ze is dominant, ambitieus en doortastend. Haar vriendinnen laten haar meestal maar haar gang gaan: ze staat niet echt open voor een compromis. Haar wil is wet.

 

Leeuw
De Leeuw kan wel luisteren naar wat een ander vindt, maar eigenlijk hoort ze het niet. Ze denkt: het zal wel. Ze gelooft vooral in zichzelf en weet zeker dat ze altijd het juiste doet. Dat haar manier de beste manier is. Een Leeuw is direct en loyaal. Dit is ook terug te zien in het verkondigen van zijn of haar mening. Je hoort wel wat de Leeuw van iets vindt, dat is zeker. En ook als het niet leuk is, kun je dat al aan haar gezicht teruglezen. Ze is niet de makkelijkste persoon in de vriendengroep, maar dat heeft ze zelf niet altijd door.

 

Maagd
De maagd kan niet goed tegen iemand die anders denkt. Ze zijn sociaal en graag met anderen, maar als bijvoorbeeld een goede vriend zich niet wil laten vaccineren tegen corona terwijl zij dat wel wil, dan vindt ze het moeilijk om daarmee om te gaan. Ze snapt het gewoon niet als anderen anders denken. Het irriteert haar ook snel, dat is duidelijk. Ze neemt liever afstand dan dat ze de discussie met een ander aangaat, maar ze houdt het wel altijd bij zichzelf. Zij weet wat waarheid is, zeg maar. En de rest niet.

 

Bron: Purewow.com

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com