Designmeubels scoren voor een prikkie

 

Net kreeg ik een mail in mijn inbox met de boodschap dat ik voor twee euro een designmeubel op Marktplaats kan scoren en sinds die minuut ben ik hooked.

 

Ik surf me suf, blader door verlepte meubels, probeer hints te ontfutselen en wil per se winnen. Ik maak mezelf altijd wijs dat ik immuun ben voor dit soort ludieke spelletjes bedacht door gewiekste marketeers, maar dat is lariekoek.

 

Ben je van hetzelfde laken een pak als ik en voer voor slimme marketingmensen? Dan vertel ik je even hoe het zit. Lotto is het brein achter de winactie. En sinds ik een filmpje zag dat twee vrouwen daadwerkelijk met een echte Monique des Bouvrie en Sjoerd Vroonland naar buiten gingen voor maar twee euro wil ik het ook. Het is een soort combinatie van Het Geluid van Qmusic en de 53J8 (of hoe je dat ook heurt te schrijven). Vanaf vandaag verstoppen ze dus nog drie designmeubels voor twee (ik herhaal: twee) euro in de krochten van de online markt. Nu probeer ik mijn tactiek te finetunen. Zo selecteer ik op dag en op kleur, zoek ik wat gerichter per categorie sinds een hint op Insta en heb ik net zelfs de site geopend om te zien of er nog meer aanwijzingen waren. Het lijkt me duidelijk: ik ben voorgoed verloren. Maar misschien wel met een echte Piet Boon of HAY voor maar twee euro en dat zou de pijn wel serieus verzachten. Ik zie je daar, niet stiekem opbieden hè?

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans