De vaas die ineens uitverkocht was

 

Ons nieuwe huis doen we kamer voor kamer, is de deal. Daarbij werken we heel gestructureerd van boven naar beneden.

 

 

Op dit moment staat de kleedkamer in de verf, ja, dit soort luxe kun je jezelf veroorloven als je geen kinderkamers nodig hebt, en is de inloopkast in de maak. Alleen het probleem is dat ik niet zo geordend ben in het shoppen en Pinteresten, wat resulteert in vazen waar ik verliefd op word, maar die dan niet meer leverbaar zijn als ik ze wil bestellen, omdat ik dus te lang wacht. Ja, geen first world problem is me vreemd in dit opknapproject. Zo was ik stapelverliefd op een vaas van H&M Home en ineens is-ie: niet leverbaar? Nou niet ineens natuurlijk, want ik was al weken verliefd op de vaas in kwestie, maar we waren nog niet toe aan de kamer. Het is me ook al gebeurd bij deze lamp. Ik duim inmiddels zo hard dat de vaas weer op voorraad komt, dat ik bijna geen profiel meer op mijn vingers heb. Tot die tijd maar niet meer shoppen.

 

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans