De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

Je bent de ster van de show, Stier!

 

 

De wekelijkse tarot kaartlegging van Amayzine vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten. De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal. Wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft. 

 

Ram – De Kluizenaar
Deze week mag je gaan leren dat echte kennis van binnenuit komt. Je hebt de behoefte om alleen te zijn. De drukte van het dagelijks leven wordt je simpelweg gewoon even te veel. Dat is normaal, Ram, dus neem vooral ook je tijd als dat nodig is. Als je dadelijk weer met nieuwe energie actie gaat ondernemen, zorg er dan voor dat je hier volledig achter staat. Deze kaart kan ook een teken zijn dat er iemand in je leven komt die als een soort mentor kan dienen. Tip: ga de natuur in. 

 

Let deze week op het getal 9. 

 

Stier – De Ster
Deze week ben jij de ster van de show. Deze kaart is een teken om de moed erin te houden. Het Universum staat achter je en zorgt ervoor dat de dingen op je pad komen die op je pad moeten komen. Je bent positief en de energie die om je heen hangt is licht. In je liefdesleven gaat het goed, op financieel gebied zul je nieuwe kansen aangeboden krijgen en als je doelen hebt op het gebied van geld, dan ga je deze nu deze week halen. Tip: wees je bewust van je eigen kracht. 

 

Let deze week op het getal 17. 

 

Tweelingen – Staven Vijf
Deze week sta je midden in een tweestrijd. Er is momenteel een discussie gaande met een dierbaar persoon in je leven. Het leek op dat moment juist om de confrontatie aan te gaan, maar nu wil je koste wat kost winnen. Hierdoor is je relatie met diegene een beetje onstabiel. Het kan ook zijn dat je niet gehoord wordt in een groep en dat je het nut niet meer ziet om jezelf te laten horen. Wat moet je nu doen zodat ze wel naar je luisteren? Wees de betere persoon en zorg ervoor dat er geen ruzie ontstaat. Het is het niet waard. 

 

Let deze week op het getal 0. 

 

Kreeft – Ridder van Pentakels
Deze week mag je weer even terugkomen op aarde. Alles is de afgelopen tijd zo goed gegaan, dat je een beetje de realiteit voor lief bent gaan nemen. Er is niets mis met een avondje thuis zijn of om je kamer op te ruimen. Dat hoort nu eenmaal ook bij het leven. Deze kaart is verder een indicatie dat je je werk zorgvuldig af moet maken. Waar ben je eventueel de kantjes ervan af aan het lopen? Ga eens terug naar de basis in je werk en probeer van daaruit weer verder te werken. 

 

Let deze week op het getal 2.

 

Leeuw – Koningin van Staven

Deze week sta je volledig in je eigen kracht, Leeuw. De Koningin van Staven representeert namelijk de ultieme vurige energie die bij alle vuurtekens horen in de dierenriem. Je passie is weer aangewakkerd, je zit vol moed en je bent niet bang om jezelf te laten zien. Voor anderen ben je nu een inspiratiebron omdat je positieve energie aanstekelijk is. Neem op werk bijvoorbeeld de leiding en help vrienden waar nodig is. Voor degenen die al een tijd opzoek zijn naar liefde kunnen het binnenkort op hun pad verwachten. Het ziet er allemaal erg rooskleurig uit.

 

Let deze week op het getal 10.

 

Maagd – Pentakels Vijf
Deze week staat in het teken van onzekere tijden. Je zit niet lekker in je vel, je bent onzeker en je voelt je heel erg alleen. Er is een kans dat je iets verliest waarvan je altijd had gedacht dat het zou blijven. Dit kan bijvoorbeeld een baan zijn of een belangrijk iets voor jou. Wees niet bang, want het Universum heeft een plan. Soms moet er iets mooiers op je pad komen of moet je eerst een transformatie ondergaan. Hierna zul je zien dat je er als persoon beter uit bent gekomen. Alles komt weer goed, Maagd. 

 

Let deze week op het getal 15.

 

Weegschaal – De Magiër
Deze week is het moment om te manifesteren. Je zult merken dat het nu makkelijker gaat en je sneller je manifestaties toch werkelijkheid ziet komen. Je bent zowel in de materiële en spirituele wereld in balans. The best of both worlds! Stap volledig in je kracht zonder ook nog maar een keer achterom te kijken. Het geluk is nu met je mee, dus als je die sprong wil wagen, doe het dan vooral. Niets is te gek, helemaal niet als het Universum achter je staat. Geniet van deze magische energie en ervaar zelf wat er allemaal kan gebeuren. 

 

Let deze week op het getal 1. 

 

Schorpioen – Aas van Pentakels
Deze week staat in het teken van een nieuw begin. Een nieuwe cyclus gaat binnenkort beginnen en er zal een nieuwe frisse energie in je leven komen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een carrièreswitch gaat maken of extra aandacht gaat besteden aan een gezonde levensstijl. Deze kaart is een indicatie van veel overvloed en mooie kansen. Door jezelf te blijven kun je weloverwogen keuzes maken als het gaat om kansen die op je pad komen. Zorg ervoor dat je de goede mindset hebt, zodat je straks niet naast je schoenen gaat lopen. Luister naar je intuïtie waar nodig is. 

 

Let deze week op het getal 5.

 

Boogschutter – Zwaarden Negen
Deze week zit je niet zo lekker in je vel. Deze kaart wordt geassocieerd met angst, onrust en communicatie, geest en intellect. Waardoor word je nu opeens getriggerd? Kom erachter wat je eventueel nog moet verwerken en wees niet bang om je schaduwkanten te omarmen. Je geest maakt nu ook overuren en je bent alleen maar aan het nadenken. Probeer jezelf niet gek te maken door dingen voor te stellen die nog niet gebeurd zijn of zelfs niet gaan gebeuren. Tip: schrijf je gedachten op en zorg ervoor dat je voldoende nachtrust hebt. 

 

Let deze week op het getal 18.

 

Steenbok – Zwaarden Zeven
Deze week ben je geneigd om stiekeme dingen te doen. Je zit midden in een situatie waarbij iemand letterlijk een mes in je rug heeft gestoken, waardoor je nu een koekje van eigen deeg wilt geven. Je gaat niet meer met de wil van die persoon mee en je wil achter geheimen komen die in jouw voordeel zijn. Kijk wel uit, Steenbok, want dit kan twee keer zo hard terugkomen naar jou. Ga de confrontatie aan en wees wel eerlijk naar jezelf. Je kunt niet zomaar weglopen, dat is ook niet de manier. 

 

Let deze week op het getal 6. 

 

Waterman – De Wereld
Deze week is een cyclus van je leven compleet. Je hebt geleerd wat je moest leren en de periode van transformatie lijkt nu ten einde te komen. Je begint nu duidelijk te zien wie jij bent als persoon en anderen zien het ook. Je wordt eindelijk nu weer een geheel met jezelf. Deze kaart kan ook een teken zijn van een nieuw idee of een nieuw begin. Waar een deur zich sluit opent een andere zich. Let deze week ook op of er een Stier, Schorpioen, Leeuw of andere Waterman op je pad komt. 

 

Let deze week op het getal 21. 

 

Vissen – Kracht
Deze week mag je gaan leren dat je echte kracht van binnenuit komt, Vissen. De Kracht kaart laat zien dat je veel sterker bent dan je denkt. Wees niet bang om stevig in je schoenen te staan en om zelfverzekerd over te komen op andere mensen. Daar is helemaal niets mis mee. Kijk ook even in welke gebieden van je leven je nog meer jezelf mag zijn en je stem mag laten horen. Deze kaart is ook een teken dat je alles kunt bereiken als je maar genoeg geduld hebt. Tip: laat mensen niet over je heen lopen. 

 

Let deze week op het getal 8. 

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com