De tarotkaart voor jouw sterrenbeeld

De wekelijkse tarotkaartlegging van Franska vertelt een boodschap die jij deze week te horen mag krijgen aan de hand van tarotkaarten.

 

 

De kaartlegging is te lezen voor je sterrenbeeld, Maanteken en Ascendant. Het Universum brengt niet alleen een boodschap vanuit de kaarten, maar ook via een getal. Door op dit getal te letten, kun je onder andere je connectie met het Universum versterken. Zoek ook nog even de spirituele betekenis op van het desbetreffende getal; wie weet wat het Universum je allemaal te vertellen heeft.

 

Ram – Zwaarden Zeven
Deze week heb je het idee dat je bepaalde onderwerpen voor jezelf mag houden. Geheimen hebben voor degene die je liefhebt is nooit handig, maar soms is het slim om af en toe niets te zeggen. Soms kunnen we ons in het leven nu eenmaal niet altijd helemaal blootgeven, of de desbetreffende persoon mag de waarheid nog niet te horen krijgen. Het kan ook zijn dat je te maken hebt met een collega die geheimzinnig doet of met iemand in je omgeving die niet helemaal eerlijk is. Hoe dan ook, blijf dicht bij jezelf en bescherm je energie.

 

Let deze week op het getal 15.

 

Stier – De Zon
Deze week sta je volledig in de spotlight. Je bent het zonnetje in huis, Stier. Je laat de afgelopen paar maanden achter en je gaat met volle vreugde de komende tijd tegemoet. En niet alleen dat: je begint ook aan een nieuw pad in je leven. Je hebt veel werk verricht, zowel innerlijk werk als fysiek werk. Hier ga je nu de vruchten van plukken. Positiviteit en enthousiasme hangen in de lucht en de mensen om je heen merken het ook. Verwen jezelf! Tip: ga op avontuur.

 

Let deze week op het getal 19.

 

Tweelingen – De Hogepriesteres
Deze week is het beter om vanaf de zijlijn toe te kijken. Je hebt enorm veel kennis in je zitten en je weet ook veel over de mensen om je heen. Geheimen kunnen nu naar boven komen, maar ze hoeven niet per se van jou te zijn of over jou te gaan. Er is een mysterieuze energie die jouw kant op komt. Als deze er eenmaal is, weet je niet zo goed wat je ermee aan moet. Het kan een energie blijven, maar ook een persoon zijn. Luister naar je intuïtie en laat het je leiden. Reflecteer om te kunnen groeien. Tip: mediteren kan hierbij helpen of leer iets over één van je passies.

 

Let deze week op het getal 2.

 

Kreeft – Kelken Vijf
Deze week kan het zo zijn dat je niet zo lekker in je vel zit en dat is helemaal oké. Je hebt iets verloren of verlies geleden en het doet je geen goed. Er hangt een negatieve energie om je heen en je hebt af en toe een moment waarop je verdrietig bent, zonder dat je goed weet waar het vandaan komt. Maak je niet druk, alles komt weer goed. Het is normaal om je af en toe zo te voelen als er heel veel aan de hand is en als je veel groei doormaakt. Verlies niet de hoop in de toekomst.

 

Let deze week op het getal 16.

 

Leeuw – Oordeel
Deze week draait volledig om transformatie. Het Universum roept je op om bepaalde aspecten in je leven te veranderen. Je bent hier nu eindelijk klaar voor en dit is een teken dat je op de kansen en uitnodigingen mag gaan reageren. Het verleden mag je nu vooral lekker achter je laten, evenals de oude versie van jezelf. Maak oude projecten af en zorg ervoor dat de deur dicht is, zodat je aan nieuwe projecten kunt beginnen. De toekomst roept je en je voelt het ook in je lichaam. Elke keer als je een keuze maakt, check dan even bij jezelf of het echt de juiste keuze is.

 

Let deze week op het getal 20.

 

Maagd – Aas van Kelken
Deze week is het begin van iets moois. Dat kan met liefde te maken hebben of met een mooie gebeurtenis. Je wordt gevuld met positiviteit, enthousiasme en geluk en de kelk spoelt letterlijk over. Wees niet bang om dit met anderen te delen, je gaat deze energie niet kwijtraken, maar juist vermenigvuldigen. Sta ervoor open om zelf ook liefde te ontvangen of om mee te gaan in de positiviteit van anderen. Niet alleen gaat dit ervoor zorgen dat je weer een stap vooruit gaat, maar het zorgt er ook voor dat je zelfvertrouwen toeneemt.

 

Let deze week op het getal 7.

 

Weegschaal – De Kluizenaar
Deze week trek je je even terug om op jezelf te kunnen focussen. De materiële wereld boeit je even niet. Het leidt je te veel af en het voelt een beetje oppervlakkig aan. De spirituele wereld aan de andere kant trekt je wel aan en je hebt het gevoel dat je hier nu meer van mag gaan leren. Volg dit gevoel ook vooral. Hierdoor kun je jezelf beter leren kennen. Omarm elk gevoel dat naar de oppervlakte komt, want hierdoor zul je jezelf terugvinden. Tip: accepteer je angsten en je onrustigheden, deze horen er namelijk ook bij.

 

Let deze week op het getal 9.

 

Schorpioen – De Hangende
Deze week mag je alles wat niet werkt om gaan gooien. Er is een passie aangewakkerd en je bent er klaar voor om oude systemen naar beneden te halen. Je bent dan ook niet meer te stoppen, maar sommige dingen hebben even een andere aanpak nodig. Bekijk de situatie eens vanuit een ander perspectief. Hierdoor wordt duidelijk wat je over het hoofd ziet. Je mag er dan nu wel volledig voor gaan, maar rust moet alsnog van binnenuit komen. Relax af en toe weer even. Tip: doe rustig aan en maak je niet druk. Alles stopt niet als je even pauze neemt.

 

Let deze week op het getal 12.

 

Boogschutter – Zwaarden Vier
Deze week ben je vermoeid. Je maakt al een tijdje iets mee waar je doorheen moet en het lijkt niet te stoppen. Ook stop je enorm veel energie in de mensen om je heen, zoals je vrienden, familie, je collega’s en je werk. Maar: stop je nog wel energie in jezelf? Het is belangrijk om ook af en toe ‘nee’ te zeggen tegen anderen, om zo voor jezelf te kunnen zorgen. Mediteer, slaap meer of plan een selfcaredag in. Doe vooral wat nodig is om weer even op te laden. Tip: besteed meer aandacht aan het beschermen van je energie. Geef het niet zomaar aan iedereen weg.

 

Let deze week op het getal 14.

 

Steenbok – Zwaarden Twee
Deze week mag je een keuze gaan maken. Je probeert het een beetje te negeren omdat je nog niet zo goed weet welke kant je op mag gaan of welke keuze momenteel het beste voor je is. Je hebt als het ware je muur opgetrokken en je emoties uitgeschakeld. Dit heb je gedaan om jezelf te beschermen of omdat je de waarheid niet onder ogen wil komen. Momenteel ben je de situatie te erg aan het analyseren, waardoor je het alleen maar erger maakt. Doe je blinddoek af en bekijk de situatie zoals deze werkelijk is.

 

Let deze week op het getal 1.

 

Waterman – Kelken Twee
Deze week staat er een fantastisch persoon in je leven in de spotlight. Het kan zijn dat je al weet over wie het gaat, maar het kan ook zijn dat diegene deze week op je pad gaat komen. Jullie hebben een intense klik met elkaar die bijna niet te beschrijven is en zowel op emotioneel als spiritueel gebied zitten jullie op dezelfde golflengte. Elke keer dat jullie samen zijn voelt het alsof jullie elkaar al jaren kennen en is het net een klein feestje. Je hart is vol met liefde en je hebt het gevoel alsof je wel kan ontploffen. Geniet van deze liefde!

 

Let deze week op het getal 10.

 

Vissen – Pentakels Vijf
Deze week is het belangrijk dat je weet dat het niet erg is om af en toe om hulp te vragen. Zet je ego en je trots even opzij, je hoeft niet altijd alles in je eentje te doen. Andere mensen kunnen je weer nieuwe wijsheden en inzichten bieden. Zelf weet je niet meer welke stappen je nu het beste kan nemen om hier uit te komen. Als je om je heen kijkt, zul je zien dat er genoeg mensen zijn die je met alle liefde willen helpen. Het is aan jou om ze toe te laten, ook al is het maar voor iets kleins.

 

Let deze week op het getal 3.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine.com