De nieuwste choco reep van de Hema

 

Alle bananen-fans, let goed op. Ik heb iets ontdekt en het is fantastisch.

 

Ik heb het hier over de banoffee chocoladereep van de Hema. Melkchocolade met banaan, toffee en koekjes is waar je meteen kortsluiting van krijgt in de bovenkamer. Het is niet normaal hoe lekker deze combinatie is. En nee, we hebben geen aandelen bij Hema (was dat maar zo), dit is gewoon een tip van mij aan jou. Eet het en zie wat er in je hersens gebeurt. Oh, en alvast sorry hè, voor de extra kilo’s. Ach trouwens, het is toch herfst. Lang leve die winterbody.

 

P.S.: Mocht je niet zo’n bananenfan zijn (begrijp ik helemaal niks van), dan heeft Hema nog veel meer lekkere smaken zoals white discopop met discodip, knettersuiker en wafel, milk rocky road met marshmallow en hazelnoten en een milk fudge apple (appel, fudge en koekjes). Ik houd gewoon zoveel van de Hema. Niet normaal. 

 

Door: Lilian Brijl

Afbeelding van Lilian Brijl