De nieuwe trailer van Bridgerton is eindelijk uit

bridgerton

 

Can I get a haaaallelujah? Dat aftellen komt nu eindelijk tot een einde, want 25 maart is het zover: dan staat het tweede seizoen van Bridgerton ein-de-lijk online.

 

 

 

Die week is het dan dus eventjes niet zo erg als de zon zich weer niet laat zien, want als we uit kunnen gaan van het gigantische succes van het eerste seizoen zullen de straten toch nagenoeg leeg zijn. Alhoewel… Toen zat Regé-Jean Page er natuurlijk nog in; dit seizoen moeten we het zonder hem doen.

 

Alsnog gok ik dat er miljoenen mensen over de hele wereld met smart aan het wachten zijn op dit langverwachte seizoen. Wat we kunnen verwachten? We volgen Anthony’s zoektocht naar een debutante, wat een lastige zoektocht is vanwege de bizar hoge eisen die hij stelt. Totdat Kate en haar zusje Edwina vanuit India overkomen, die behoorlijk wat roet in het spel gooien. Anthony is van plan om Edwina te verleiden, maar Kate komt tussenbeide. Komt daar dan een onverwachte romance naar boven?

 

Nou, check de trailer zelf maar even. Ik heb in ieder geval Julie Andrews onwijs gemist als de stem van Lady Whistledown. Ik ben zo’n groot fan van haar, ik kijk alles waar zij aan meewerkt. Met of zonder Regé-Jean Page.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer