De musthave voor de werkende vrouw

 

 

Iedereen met een baan en een druk sociaal leven herkent het.

 

 

 

En helemaal mensen die ook nog huisgenoten hebben die hagelslag strooien of verharen als hobby hebben. Nooit een echo in de wasmand en altijd een volle vaatwasser. Maar mijn vloer, daar kun je op elk gewenst moment over heen en weer rollen zonder een kruimel te vinden. Niet zo zeer mijn verdienste, maar wel die van Philips. Het zit zo: ik ben de gelukkige eigenaar van de Philips 8000 Series Aqua Plus en dat is een soort duizenddingendoekje maar dan in de vorm van een stofzuiger. Ik zal even opsommen wat hij zoal doet en wat de voordelen zijn.

 

1. Hij is rank en slank

Hang ‘m in een hoekje en je hebt er geen last van, maar je hebt hem zo te pakken.

 

2. Alle hoeken en gaten

Hij zuigt 360 graden, dus voor, achter en via de zijkanten; ideaal als er haren en kruimels langs de plinten liggen, want je kunt nu gewoon in de lengte erlangs zuigen, snap je? Ook kun je de steel helemaal plat boven de grond buigen zodat je perfect onder de bank kunt stofzuigen.

 

3. Lichtjes

Bij het stofzuiggedeelte heb je lampjes waardoor je de stofjes heel goed ziet en nog leuker: ook ziet als ze weg zijn. Het woord satisfying krijgt hierdoor een diepere laag.

 

4. Heel veel hulpstukken

Er is dus ook het dweil/zuigsegment, het alleen-stofzuigen-gedeelte, een klein borsteltje voor bijvoorbeeld kleinere oppervlakten of een waarmee je langs je tv en andere apparaten kunt zuigen zonder te krassen, een langere slurf waarmee je perfect tussen je bank of eetkamerstoelen kunt zuigen en je kunt ook nog een een kruimeldief van je stofzuiger maken zodat je hem even over de ontbijttafel sjeest.

 

5. Ook voor boot en auto

Ik neem mijn Philips 8000 Series Aqua Plus rustig even mee in de auto en zet mijn dochters even aan het werk als ik ze naar de manege breng. Zijn die zandpootjes meteen weer opgeruimd.

 

6. Accu

Die gaat dus 80 minuten mee. Nu houd ik inmiddels enorm van stofzuigen, maar 80 minuten, dat is echt ruim, ruim, ruim voldoende.

 

7. Geen stofzuigerzakken nodig

Want je hebt een fijn zuigreservoir dat je heel makkelijk kunt legen. Ook satisfying trouwens, je ‘buit’ bekijken.

 

Als je een kerstcadeau zoekt waar je echt wat aan hebt en waar je elke dag blij van wordt: je hebt ‘m nu gevonden.

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach