De maand november is begonnen en dat betekent ook: de voorpret voor kerst is in volle gang.

 

 

 

Op social media zie ik al de eerste opgetogen kerstbomen voorbij komen en ik ben inmiddels ook al mijn kerstdiners aan het plannen.

 

Maar niet iedereen heeft elk jaar een kerst om naar uit te kijken. Er zijn talloze gezinnen waar een opgetogen kerstboom er financieel gewoon niet in zit. En daar kunnen wij dit jaar allemaal wat aan doen en het kost je nauwelijks moeite. Intratuin organiseert namelijk samen met Het Goed (de grootste kringloopketen van het land) ‘Alle Ballen Verzamelen’. Vanaf deze maandag kan je bij alle vestigingen van Intratuin je oude kerstballen inleveren, zodat zij er andere gezinnen mee blij kunnen maken.

 

Intratuin maakt er een heel pakket van: jouw kerstballen, met een kunstkerstboom en lichtsnoer van hun. Elke vestiging gaat minstens vijf pakketten weggeven en je snapt, hoe meer ballen er worden ingezameld, hoe meer pakketten ze kunnen maken.

 

Ik heb al een hele doos klaarliggen, die maandag meteen naar de dichtstbijzijnde Intratuin wordt gebracht. Doe je ook mee?

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer