De Aldi verkoopt nu BAILEYS lavacakejes

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: De Aldi verkoopt nu BAILEYS lavacakejes. 

 

 

 

Hoooooo, stop waar je mee bezig bent, laat alles vallen en zet het op een sprintje naar de dichtstbijzijnde Aldi supermarkt. Alleen deze week zijn daar deze lavacakejes met Baileys te koop – en die zijn echt god-de-lijk!

 

Quilty pleasure overload
Chocolade + Baileys: dat kan niet misgaan. Sowieso zijn wij dol op alles waar de romige Irish likeur in zit (cheesecake, magnums, schepijs, tiramisu…) maar als er dan ook zoiets is als een warm chocolade cakeje met een smeltende Baileys binnenkant… dan is het guilty-pleasure-level wel bereikt hoor!

 

 

BAILEYS lavacakejes… OMG dit wil je!

 

Wees snel want op = op!
En… hoe smaken ze? Verrukkelijk. Het cakeje is lekker smeuïg en er zit genoeg Baileys vulling in waardoor ze hier ook echt naar smaken. Dus inslaan die handel! Want je betaalt niet alleen slechts €1,99 voor 2 cakejes, ook kun je ze, doordat je ze bevroren koopt, lang bewaren in de vriezer en heb jij altijd een lekker toetje bij de hand. 10 minuten oppiepen in een voorverwarmde oven, schep vanille-ijs erbij en lekkerder dan dit gaat het niet worden! Wees snel want op = op!

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav