De 6 lekkerste deals van de KLM wereld­deal weken

 

Het jaar goed starten doe je met het plannen van een lekkere reis, moet KLM gedacht hebben.

 

Want ineens plopte daar de mail in onze inbox met de aankondiging van de Werelddeal Weken. Ik deed wat veldonderzoek voor je, opdat je dat zelf niet hoeft te doen. Zo ben ik. Oké oké, en misschien dat er een ticket in mijn winkelmandje zit. Ik beken. Dit zijn de zes beste deals. Ik begon dit artikel met drie, nou, dan weet je het wel.

 

Naar New York voor maar €319,- 

En laat er nou net in mijn new year resolutions staan dat ik in 2020 de stad moet/zal/wil bezoeken. Beetje jammer dat ik net een huis heb gekocht. Oh nee, dat is niet jammer.

 

Lekker naar Londen voor €86,-

Een weekend overzees, om van dichtbij te zien hoe de shitstorm rond Meghan en Harry er live aan toe gaat.

 

Miami voor €397,-

Welcome to Miami, bienvenidos a Miami. Can y’all feel that. Een puik adres om je te laven aan zon en zand op het strand of om die roadtrip te beginnen.

 

Toronto ontdekken vanaf €348,-

Ik zeg vanaf, want ik weet natuurlijk niet hoe je bestedingspatroon er daar uit gaat zien, maar een ticket kost je dus maar 348 en dat vind ik echt máár voor een trans-Atlantische reis. Lijkt me sowieso leuk om Canada een keer live te zien.

 

Op naar Bangkok voor €549,- 

Moet je wel de periode met zorg kiezen, want in augustus is een ticket met gemak vier keer duurder, maar die vakantie naar Thailand is €549,- verwijderd.

 

Hop naar Hongkong vanaf €499,-

Koopje om Hongkong in het echt te zien, toch?

 

Ja, en tuurlijk zijn er nog zo’n dertig gunstig geprijsde bestemmingen als je naar de gangbare tarieven kijkt, maar ik had het hier over de aller- aller- allerlekkerste deals. Happy travels.

 

Door: Redactie Amayzine.com