deel 58

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Tom 

Aan: Charlotte

Onderwerp: Wat een dag en anders…

 

Lekker laat, net met een paar vrienden iets in elkaar gedraaid voor DJ. Wordt wel leuk. Niet gedronken, want ik was met de auto, dus ik zit nu lekker aan de wijn, muziek aan, ben nog niet moe, dus hier gaan we.

 

Wat een dag. Verslapen, snel opstaan, naar AH, want de koelkast moet vol, ik heb ten slotte de kinderen. Toen naar die zakelijke afspraak. Waren ze in december zo van: ja, we gaan het doen, maar we hebben maar een beperkt budget, vandaag droop de geilheid ervan af. Nou ja. Mijn collega en ik keken elkaar op de terugweg ook aan van: wat is hier gebeurd? Inmiddels had ik gisteren ook een mail van een andere grote jongen, die niet aangaf wanneer hij kon, maar vroeg wanneer ik kon. We weten niet hoe we dit moeten plaatsen, eigenlijk is het volkomen verrassend.

 

Toen om half vier in de auto op weg naar Den Bosch om twee van de drie op te halen (Josefien heeft een feestje en komt morgen met de trein). Kom ik aan, leeg huis. Bel ik Suzanne om te vragen waar ze waren (ze dronk ergens een borrel). Ja, Teun komt zo thuis, maar Willemijn moet toch ergens zijn, ze was er toen ik wegging. Willemijn was nergens. Gaat de telefoon, is het Teun, ja, hij was toch maar even naar een vriendje aan de andere kant van de stad gegaan. Oké, Teun, niet de afspraak, hebben we het nog over, maar kom morgen dan maar met je grote zus met de trein. Waar is Willemijn? Zie ik ineens een briefje op tafel liggen: ‘Ik ben ff naar de stad, want ik heb problemen met mijn vriendje, papa, ik hou van je en je kan wachten, anders bel ik wel’. Met Suzanne overlegd, ik weer terug naar Amsterdam, zonder kinderen, en dan alle drie morgen maar op de trein. Rijd ik bij Breukelen, gaat mijn mobiel, is het Willemijn, volkomen overstuur, vriendje had het uitgemaakt. Ik kan als vader dan niet boos op haar worden dat ik voor de K-z’n-K naar Den Bosch ben gereden. Dus aangekomen bij mijn vrienden alles gecoördineerd met Suzanne, Willemijn gekalmeerd, en nu komen ze morgen. En dan maar eens een goed gesprek met mijn dochter over de liefde.

 

Gisteren weer een mail van mijn jeugdliefde. Gelukkig had ik net daarvoor jouw mail gelezen. Je timing was perfect. Ik heb me er door jouw woorden van weerhouden om gelijk te reageren. En dat houd ik ook vol, want ik proefde precies wat je schreef. Voor je het weet ben je de therapeut. En dat is geen rol die ik wil spelen, ik heb heel andere dingen in mijn hoofd.

 

Wel denk ik dat ik niet op één paard moet wedden, maar dan jouw woorden weer over te veel gefocust zijn op het vinden van een nieuwe liefde. Ik heb wel een hoop warmte/liefde die ik kwijt wil/moet. Laat ik dat dit weekend maar eens naar mijn dochtertje doen. Die heeft het ten slotte nodig. En dan komt het voor mij wel een andere keer.

 

A day in the life of me. Moeten wij de kroeg in… absoluut. Wanneer?

 

Kus, Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen