deel 222

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Ach ja

 

Net bijna een uur met Véronique aan de telefoon gehangen. Absoluut geen spraakwonder. Goeiemorgen, wat moest ik dat gesprek trekken, maar het is me gelukt. Zo’n dame die dus niets uit zichzelf meldt, wel leuk hoor, want als ik weer wat had aangeroerd dan ging het wel, maar mondjesmaat. En dan toch zo’n lang gesprek, ik vind het een prestatie van mezelf. Ze lijkt me best wel leuk. We gaan nog wat mailen en hebben een afspraak over een paar weken. Ik zie wel wat er van komt.

 

Wil je nog horen over Paula? Nee, je hebt helemaal gelijk, effe rust. Ik heb haar net nog gemaild. En ben het weekend weg voor deze flamboyante. Eerst maar weer eens mijn meisjes. Teun moet morgen laat hockeyen, dus die blijft bij Suzanne. Wel zijn ze alle drie volgende week op mijn borrel, waar je ze kunt aanschouwen.

 

Het was een onstuimige week, gevuld met drank en vrouwen. En wat hebben we ermee bereikt… in ieder geval dat jij en ik een heel leuke avond hebben gehad.

 

Kus,

Tom

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen