deel 221

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Spijt?

 

Ik heb vannacht gezellig een uurtje of wat wakker gelegen en over de toekomst nagedacht. In ieder geval ben ik, geloof ik, wel op een goede manier met Paul bezig door er eerlijk met hem over te praten en hem te wijzen op de obstakels die ik meen tegen te gaan komen. Tot nu toe redeneerden we altijd voornamelijk vanuit zijn perceptie. We zijn heel open bezig met afscheid nemen en geven ook toe dat dat voor ons allebei moeilijk is en pijn doet. Het is bizar, want af en toe stellen we elkaar ook de vraag hoe het in godsnaam zó ver heeft kunnen komen met ons. Spijt op de valreep? Dat niet. Het komt niet meer goed, maar voor het eerst in twee jaar kunnen we elkaar wel weer bereiken.

 

Nu ga ik aan mijn lichaam werken, eerlijk zweten, fijne dag!

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen