deel 220

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Tom

Aan: Charlotte

Onderwerp: Nationale vrouwendag

 

Nou, nog even een korte voordat ik plat ga. Ik heb mijn dag wel weer gehad, geloof ik. En niet alleen van de kater. Die is inmiddels weer weg. God, had ik een spijker in de kop vanmorgen. Mijn jeugdliefde is net weg, was echt weer heel gezellig. Die zit na al die jaren nog steeds met gezeur met haar ex, die problemen heeft de studiekosten voor z’n kinderen te voldoen. Daar zakt dus echt mijn broek van af. En zij vermijdt de confrontatie, omdat ze niet tussen hem en de kinderen wil komen. Aan de ene kant begrijp ik haar positie, maar die kloothommel zou ik dus eigenhandig kunnen villen. Dit gaat mijn ratio volkomen te buiten.

 

Toen was er vanmorgen een sms… biep. Ik begon al te grijnzen toen ik ‘m hoorde en ik dacht: da’s vast Charlotte, Paula of mijn jeugdliefde. Nee hoor… Véronique. Net gisteren mijn mobiele nummer gegeven en daar was ze. En dan voor de rest van de dag in de weer met Paula.

 

Gisteravond nog antwoord gegeven op haar ‘verliefdheidsvraag’. Vanmorgen zag ik dat ze me wilde uitnodigen voor whatsapp. Nou, binnen vijf zinnen hadden we door dat dit niet ons medium was. Dus gelijk gebeld en bijna een uur aan de telefoon gehangen. Daarop kreeg ik weer een mail van haar om het nog eens uit te leggen. En naarmate je verder naar beneden leest, borrelt de klotezooi naar boven. Dus ik heb kordaat terug geschreven. Nog geen antwoord. En mocht ze schrikken, dan is er nog altijd de telefoon. Ik ben er tevreden over.

 

Vrouwen…hoe kan je ervan houwen? Behalve jij dan. Dus heb ik verder vandaag nog wat nuttigs gedaan. Nauwelijks. Ik beloof me morgen weer als goedgeaarde zelfstandige werknemer in te zetten voor de vooruitgang van onze economie.

 

P.S. O ja, DJ heeft ook nog gebeld, wilde advies hoe van een 22-jarige, die er niet uitziet, af te komen…

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen