deel 219

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Kiplekker

 

Ik voel me weer kiplekker, want met mijn tante geluncht bij Le Garage, twee glazen wijn en lekker eten doen wonderen, want vanochtend toen ik bij Willem uit bed stapte wilde ik dood. Het was heel gezellig, absoluut. Wat dat is tussen ons? Gewoon chemie. Ik vond het een hilarische avond, jezus man, met Michiel die langskwam en al die stomme verhalen.

 

Vanavond moest ik eigenlijk weer uit eten met de moeders van school, maar dat heb ik afgezegd. Ik wil morgen weer sporten en dat lukt niet als ik telkens te kort slaap en te veel drink. Verder knap ik, zoals vannacht, altijd op van Willem.

 

Net een uur met Paul aan de telefoon gezeten en een heel goed gesprek gehad, gewoon over het leven, niet over de scheiding. Ik heb hem wel gezegd dat ik er erg tegenop zie, tegen alle veranderingen, dat ik een beetje bang ben. Verder niets, zo meteen languit op de bank netflixen. Hé, zuiplap, tomorrow is another day (als je vandaag tenminste geen fles aan je mond zet…)

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen