deel 195

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Yeah, yeah, yeah!

 

Ze komt! ……………………………………………………………………………………………………….Wat spannend!………………………………………………………………………………………………Met een klein koffertje………………………………………………………………………………………Wel zo’n rustig idee natuurlijk………………… And then she’s coming next week to stay, yeah, yeah, yeah!

 

Maar goed, jullie gaan in ieder geval zoenen…. Voor automutilatie met kurkentrekkers is het nu niet het moment, zorg dat je er overmorgen een beetje ongehavend uitziet! Natuurlijk is ze niet koel, vrouwen zijn namelijk ook mensen, die soms de zenuwen hebben voor een telefoongesprek. Ik kan zelf soms ook reuze raar en afstandelijk doen door de telefoon, je moest me soms met Michiel horen, ging nergens over, terwijl we het dan toch écht hadden over wat ik wel voor hem en hij niet voor mij voelde, bizarre, afstandelijke gesprekken…

 

‘Ik wou dat ik jou was’, ja, die ken ik wel, helaas val ik altijd op die ‘ander’, dat lijkt me ook wel iets zeggen, maar ik heb dan ook geen broers. Dat brengt me dus ook niets, ja, hooguit een geile man. Vanochtend heb ik indirect weer tegen je zitten bazelen over Joost (jaha, die had dat met mij en ik met hem). Wat ik dus zeggen wilde: soms word je in je leven gewoon verliefd op elkaar, is het magisch (Paula?), dat hoeft niet automatisch goed te gaan en dan ben je dus ‘ontroostbaar’. Soms kom je in je leven iemand tegen en dan maak je een overweging, maar het heeft niets met dat échte, met die magie te maken, kan heel lang goed gaan. Het zijn gewoon twee variaties op het thema relatie/liefde.

 

Tja, die toekomst van mij, daar begin ik nu toch wel haast mee te krijgen. Esther ziet mij dus bijvoorbeeld wel in een sportschool werken, juist omdat ik zo’n ontzettende lol heb in de meest uiteenlopende mensen. Ik wil er graag een keer met je over brainstormen, want ik heb nu al jaren het idee dat er een blok beton op mijn ‘kracht’ ligt en daar moet ik vanaf, ik bedoel onder vandaan. Ik ga zaterdag bij mijn oude hoofdredactrice eten. Stuurt ze me net een mail dat we van tevoren even naar een buurtborrel gaan in een café. Laat dat nou net een van de adresjes van Joost zijn… Kan nog een wonderlijke avond worden. Misschien moet ik hem toch maar even laten weten dat ik daar dan ben?

 

Je jeugdliefde, Véronique? Eerst maar even Paula afwachten voor ik op die twee in ga, goed? Je moet het niet te dol maken. Ik ga nu ook slapen, morgen zeven uur weer op, drukke dag (psych, gym, zwemles, school versieren, nee geen vaders!).

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen